Avui dilluns 28 de febrer és el Dia mundial de les malaties minoritàries i aquest vespre l’Ajuntament s’il·luminarà de verd

Avui és el Dia mundial de les malalties minoritàries i, aquest vespre, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’il·luminarà de color verd per donar visibilitat i crear consciència sobre aquestes malalties.

Les malalties minoritàries, també denominades “rares” formen part d’un grup integrat per més de 7.000 condicions clíniques que pateixen poques persones en relació amb el conjunt de la població. Segons dades de la Generalitat, dins de la Unió Europea s’estima que hi ha uns 30 milions de persones afectades, a l’Estat espanyol n’hi ha uns 3 milions i a Catalunya, prop de 350.000.

Per a més informació podeu accedir a l’enllaç: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/m/malalties-minoritaries/


Hoy es el Día mundial de las enfermedades minoritarias y, hoy al atardecer, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se iluminará de color verde para dar visibilidad y crear consciencia sobre estas enfermedades.

Las enfermedades minoritarias, también denominadas “raras” forman parte de un grupo integrado por más de 7.000 condiciones clínicas que sufren pocas personas en relación con el conjunto de la población. Según dados de la Generalitat, dentro de la Unión Europea se estima que hay unos 30 millones de personas afectadas, en el Estado español hay unos 3 millones y en Catalunya, cerca de 350.000.

Para más información podéis acceder al enlace: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/m/malalties-minoritaries/