La Bisbal del Penedès ultima els preparatius dels Tres Tombs – La festa es farà el 13 de març

El passat dilluns 21 de febrer, l’alcaldessa Agnès Ferré i la regidora de Cultura, Judith Vidal, es van reunir amb la Coordinadora dels Tres Tombs de Tarragona i amb membres de l’antiga associació dels Tres Tombs de la Bisbal per abordar qüestions relacionades amb l’organització de la festa a la Bisbal del Penedès, prevista per al diumenge 13 de març. Des d’aquí, els volem agrair la bona disposició i la il·lusió amb què sempre ens ajuden a preparar aquesta festa.

Com en edicions anteriors, la jornada començarà amb la concentració de carros i cavalls i l’esmorzar i, tot seguit, es faran els Tres Tombs. En paral·lel, durant el matí es vendran tortells de Sant Antoni en diversos punts del municipi. Ben aviat us detallarem tot el programa, estigueu atentes i atents!


CASTELLANO | El pasado lunes 21 de febrero, la alcaldesa Agnès Ferré y la concejala de Cultura, Judith Vidal, se reunieron con la Coordinadora de los Tres Tombs de Tarragona y con los miembros de la antigua asociación de los Tres Tombs de la Bisbal para abordar cuestiones relacionadas con la organización de la fiesta en la Bisbal del Penedès, prevista para el domingo 13 de marzo. Desde aquí, les queremos agradecer la buena disposición y la ilusión con la que siempre nos ayudan a preparar esta fiesta.

Como en ediciones anteriores, la jornada empezará con la concentración de carros y caballos y el almuerzo y, a continuación, se harán los Tres Tombs. En paralelo, durante la mañana se venderán roscones de Sant Antoni en varios puntos del municipio. Muy pronto  os detallaremos todo el programa, ¡estad atentos y atentas!