Entrevista a 5 membres de la comissió de l’oli del molí de la Bisbal – Cellers Domenys

Durant el mes de novembre -setmana amunt, setmana avall- és molt habitual veure tractors carregats d’olives al municipi. Ens els trobem per camins, carreteres i carrers i, per descomptat, entrant i sortint del molí de la Bisbal del Penedès, ubicat entre el carrer Major, el passatge de la Reixa i la plaça de Catalunya.
Per conèixer més sobre el molí d’oli de la Bisbal del Penedès i el seu funcionament, hem parlat amb cinc membres de la comissió de l’oli del molí de la Bisbal, que forma part de Cellers Domenys. Els nostres entrevistats han estat el Josep Cañellas Carol, l’Anacleto Ventosa Bundó, el Joan Rovira Campanera, el Josep Pascual Juncosa i el Jaume Junqué Bundó, als qui volem agrair que ens hagin dedicat el seu temps per parlar-nos d’un gran tresor: l’oli d’oliva verge extra de La Bisbal del Penedès.Durante el mes de noviembre -semana arriba semana abajo- es muy habitual ver tractores cargados de olivas en el municipio. Nos los encontramos por caminos, carreteras y calles y, por descontado, entrando y saliendo del molino de la Bisbal del Penedès, ubicado entre la calle Major, el pasaje de la Reixa y la plaza de Catalunya.
Para conocer más sobre el molino de aceite de la Bisbal del Penedès y su funcionamiento, hemos hablado con cinco miembros de la comisión del aceite del molino de la Bisbal, que forma parte de Cellers Domenys. Nuestros entrevistados han sido Josep Cañellas Carol, Anacleto Ventosa Bundó, Joan Rovira Campanera, Josep Pascual Juncosa y Jaume Junqué Bundó, a los que queremos agradecer que nos hayan dedicado su tiempo para hablarnos de un gran tesoro: el aceite de oliva virgen extra de La Bisbal del Penedès.