Donem la benvinguda a una nova entitat: l’Associació de propietaris de la Pineda de Santa Cristina

Ha nascut una nova entitat veïnal a la Pineda de Santa Cristina: l’Associació de propietaris de la Pineda de Santa Cristina. Aquesta entitat sense ànim de lucre neix amb els objectius “d’agrupar els residents per millorar la convivència, les relacions personals i el bon veïnatge; millorar la comunicació entre els veïns i l’Ajuntament i participar activament en les activitats de la Bisbal del Penedès “.

Aquesta setmana, diversos membres de l’entitat, presidida per Irene Ramírez, s’han reunit amb l’alcaldessa del municipi, Agnès Ferré; i el regidor de Barris, Feliu Gil; per donar-se a conèixer, després d’haver presentat tota la documentació per inscriure’s en el registre d’entitats de l’Ajuntament.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, considera que és “una gran notícia que la Pineda de Santa Cristina tingui associació, ja que els veïns i veïnes no comptaven amb cap entitat que representés el barri que estigués ubicada al municipi de la Bisbal i donada d’alta al registre d’entitats municipal. La junta està formada per persones treballadores i implicades i, des de l’Ajuntament, ens hem compromès a treballar plegats per la millora de la urbanització i per la integració dins del món associatiu de La Bisbal del Penedès”.


CASTELLANO | Ha nacido una nueva entidad vecinal en la Pineda de Santa Cristina: la Associació de propietaris de la Pineda de Santa Cristina. Esta entidad sin ánimo de lucro nace con los objetivos “de agrupar los residentes para mejorar la convivencia, las relaciones personales y la buena vecindad; mejorar la comunicación entre los vecinos y el Ayuntamiento y participar activamente en las actividades de la Bisbal del Penedès”.

Esta semana, varios miembros de la entidad, presidida por Irene Ramírez, se han reunido con la alcaldesa del municipio, Agnès Ferré; y el concejal de Barrios, Feliu Gil; para darse a conocer, después de haber presentado toda la documentación para inscribirse en el registro de entidades del Ayuntamiento.

La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, considera que es “una gran noticia que la Pineda de Santa Cristina tenga asociación, ya que los vecinos y vecinas no contaban con ninguna entidad que representase al barrio que estuviese ubicada en el municipio de la Bisbal y dada de alta en el registro de entidades municipal. La junta está formada por personas trabajadoras e implicadas y, desde el Ayuntamiento, nos hemos comprometido a trabajar conjuntamente para la mejora de la urbanización y para la integración dentro del mundo asociativo de La Bisbal del Penedès”.