Gran èxit de participació de la “Caminada contra la MAT” d’aquest diumenge 7 de novembre

Un gran nombre de veïns ha sortit de la Bisbal del Penedès a les 9h per participar en la “Caminada contra la MAT”, organitzada des de ‘Domenys Dempeus’ amb la participació del col·lectiu ‘No a la MAT la Bisbal del Penedès’
Una vegada a Sant Jaume dels Domenys, s’han dut a terme diverses activitats de caràcter festiu i reivindicatiu. S’ha llegit el manifest i s’han distribuït domassos per penjar als balcons. El grup de joves bisbalenc Els Esventats ha col·laborat en l’acte amb Ràdio Esventada i també hi ha actuat el Ball de Gitanes de la Bisbal del Penedès.


Un gran número de vecinos ha salido de la Bisbal del Penedès a las 9h para participar en la “Caminada contra la MAT”, organizada desde Domenys Dempeus con la participación del colectivo “No la MAT La Bisbal del Penedès”
Una vez en Sant Jaume dels Domenys, se han llevado a cabo varias actividades de carácter festivo y reivindicativo. Se ha leído el manifiesto y se han distribuido banderolas para colgar en los balcones. El grupo de jóvenes bisbalenses ‘Els Esventats’ ha colaborado en el acto con Ràdio Esventada y también ha actuado el Ball de Gitanes de la Bisbal del Penedès.