S’aprova una comanda de subministrament de paper d’impressió en el marc de l’adhesió a la central de compres de l’ACM

La Junta de Govern del 27 de setembre ha aprovat la contractació del subministrament de 340 paquets de paper d’impressió amb l’empresa LYRECO ESPAÑA, S.A. en el marc de l’adhesió a la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). L’import de la comanda ascendeix a 1.186,53€.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès està adherit al sistema d’adquisició centralitzada i la contractació de serveis a través de la central de compres de l’ACM des de l’octubre de 2019, amb l’objectiu de realitzar compres o adquirir serveis amb preus més econòmics i optimitzar els terminis dels procediments administratius, ja que l’Ajuntament no ha de dur a terme la licitació per poder executar aquesta compra. L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès va fer una primera comanda a través d’aquest acord marc amb l’ACM el 2020 i ara n’ha fet la segona.


La Junta de Gobierno del 27 de septiembre ha aprobado la contratación del suministro de 340 paquetes de papel de impresión con la empresa LYRECO ESPAÑA, S.A. en el marco de la adhesión a la central de compras de la Associació Catalana de Municipis (ACM). El importe de la comanda asciende a 1.186,53€.

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès está adherido al sistema de adquisición centralizada y la contratación de servicios a través de la central de compras de la ACM desde el mes octubre de 2019, con el objetivo de realizar compras o adquirir servicios con precios más económicos y optimizar los plazos de los procedimientos administrativos, ya que el Ayuntamiento no tiene que llevar a cabo la licitación para poder ejecutar esta compra. El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès hizo una primera comanda a través de este acuerdo marco con la ACM en 2020 y ahora ha realizado una segunda.