El diumenge 24 d’octubre projectarem la pel·lícula “Les dues nits d’ahir” del Cicle Gaudí al CMC

El proper diumenge 24 d’octubre, a les 19h, projectarem la pel·lícula “Les dues nits d’ahir” del Cicle Gaudí al Centre Municipal de Cultura. El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que gestioni la venda d’entrades en cada projecció, en aquest cas se n’ocuparà l’Associació de Cors Antistiana.

Les taquilles s’obriran 30 minuts abans amb l’objectiu de tenir un control dels assistents i poder-los ubicar respectant totes les mesures de seguretat per la Covid-19. L’aforament serà limitat.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Pau Cruanyes, Gerard Vidal Barrena

Guió: Eduald Valdi Roca, Ignasi Àvila, Pau Cruanyes, Gerard Vidal Barrena

Direcció de fotografia: Ignasi Àvila

Estrena: Març 2021

Durada: 84 min.

Gènere: Road movie

Intèrprets: Arnau Comas, Judit Cortina, Oriol Llobet

SINOPSI

Una nit d’estiu, Eric (Arnau Comas) roba les cendres de Pol, el seu amic recentment mort. Aquella mateixa nit, Eric i els seus dos millors amics, Ona (Judit Cortina) i Marcel (Oriol Llobet), emprenen un viatge en cotxe per llançar les cendres. L’escapada, però, acaba convertint-se en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya del retorn a casa i del seu objectiu inicial.


CASTELLANO | El próximo domingo 24 de octubre, a las 19h, proyectaremos la película “Les dues nits d’ahir” del Cicle Gaudí  al Centre Municipal de Cultura.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del pueblo que gestione la venta de entradas en cada proyección, en este caso se ocupará de esta tarea la Associació de Cors Antistiana.

Las taquillas se abrirán 30 minutos antes con el objetivo de tener un control de los asistentes y poderlos ubicar respetando todas las medidas de seguridad por la Covid-19. El aforo será limitado.

FICHA TÉCNICA

Dirección: Pau Cruanyes, Gerard Vidal Barrena

Guión: Eduald Valdi Roca, Ignasi Àvila, Pau Cruanyes, Gerard Vidal Barrena

Dirección de Fotografía: Ignasi Àvila

Estreno: Marzo 2021

Duración: 84 min.

Género: Road movie

Intérpretes: Arnau Comas, Judit Cortina, Oriol Llobet

SINOPSIS

Una noche de verano, Eric (Arnau Comas) roba las cenizas de Pol, su amigo recientemente fallecido. Esta misma noche, Eric y sus dos mejores amigos, Ona (Judit Cortina) y Marcel (Oriol Llobet), emprenden un viaje en coche para tirar las cenizas. La salida, pero, termina convirtiéndose en una burbuja que los separa de la realidad y los aleja del retorno a casa y de su objetivo inicial.