L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha estat present en la celebració del 20è aniversari d’AMTU

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha estat present en la celebració del 20è aniversari d’AMTU

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré,  i la regidora Paqui Cepas han assistit, aquest dimarts, a la festa del 20è aniversari de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urba (AMTU) que s’ha celebrat a Sitges amb tots els  municipis associats.

L’AMTU és una associació de municipis d’àmbit català que treballa per la mobilitat i les infraestructures de transport públic d’arreu de Catalunya. En l’actualitat compta amb 122 entitats associades i ofereix servei tècnic, jurídic i administratiu als seus associats en matèria de mobilitat, infraestructures i transport públic. L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès s’hi va adherir el 17 de desembre de 2018.


La alcaldesa de La Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, y la concejala Paqui Cepas han asistido, este martes, a la fiesta del 20º aniversario de la Associació de municipis per la Mobilitat i el Transportu Urbà (AMTU) que se ha celebrado en Sitges con el resto de municipios asociados.

La AMTU es una asociación de municipios de ámbito catalán que trabaja por la movilidad y las infraestructuras de transporte público de toda Catalunya. En la actualidad cuenta con 122 entidades asociadas y ofrece servicio técnico, jurídico y administrativo a sus asociados en materia de movilidad, infraestructuras y transporte público. El Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès se adhirió a la entidad el 17 de septiembre de 2018.