La Bisbal del Penedès serà la seu del nou centre logístic de l’empresa Affinity

Foto (d’esquerra a dreta): Andrés Sánchez, responsable de logística (Supply Chain Director) de l’empresa Affinity, Delfí López, promotor de la construcció i Carles Berni, Supply Chain Project Maneger.

L’empresa Affinity està treballant en la construcció d’una nau de 36.000 metres quadrats a La Bisbal del Penedès que es convertirà en el nou centre logístic de l’empresa a Catalunya.

L’alcaldessa Agnès Ferré es va reunir amb l’empresa i va fer una visita als terrenys el passat mes de juliol, amb l’objectiu d’establir contacte amb alguns dels seus càrrecs i així poder oferir els llocs de treball que pugui necessitar l’empresa a través del Servei d’Ocupació Municipal de la Bisbal del Penedès (SOM Bisbal). Ferré ha explicat que “per a la Bisbal del Penedès és una gran notícia que una empresa com Affinity aposti per instal·lar-se aquí, ja que suposa un creixement empresarial per al municipi i, a més, suposarà a mig termini ampliar l’oferta de llocs de treball qualificats”.

Per la seva banda, Andrés Sánchez, responsable de logística (Supply Chain Director) de l’empresa Affinity ha explicat que “estem molt contents de poder iniciar aquest gran projecte a La Bisbal de la mà de la promotora Grup Engind i molt satisfets del suport que estem rebent per part de l’Ajuntament per poder posar en marxa el nou centre logístic”.

Actualment l’empresa té la seu central a L’Hospitalet de Llobregat i compta a Catalunya amb una fàbrica a Santa Margarida i els Monjos. La nova nau de la Bisbal del Penedès serà el centre logístic de referencia per Affinity, des de on la companyia distribuirà alimentació per a gossos i gats de marques com Ultima, Advance i Brekkies.

Ferré ha explicat que “s’han iniciat converses amb l’empresa per establir possibles col·laboracions vehiculades a través de la Regidoria de Benestar Animal, com ara la donació d’alimentació per a gats per a les colònies de gats ferals registrades a l’Ajuntament o altres projectes de benestar animal vinculats al territori”.

Està previst que l’empresa comenci a funcionar des de La Bisbal del Penedès al juliol de 2022.


CASTELLANO | La empresa Affinity está trabajando en la construcción de una nave de 36.000 metros cuadrados en la Bisbal del Penedès que se convertirá en el nuevo centro logístico de la empresa en Catalunya.

La alcaldesa Agnès Ferré se reunió con la empresa e hizo una visita a los terrenos el pasado mes de julio, con el objetivo de establecer contacto con algunos de sus cargos y así poder ofrecer los puestos de trabajo que pueda necesitar la empresa a través del Servei d’Ocupació Municipal de la Bisbal del Penedès (SOM Bisbal). Ferré ha explicado que “para la Bisbal del Penedès es una gran noticia que una empresa como Affinity apueste por instalarse aquí, ya que supone un crecimiento empresarial para el municipio y, además, supondrá a medio plazo ampliar la oferta de puestos de trabajo cualificados”.

Por su parte, Andrés Sánchez, responsable de logística (Supply Chain Direcotr) de la empresa Affinity ha explicado que “Estamos muy contentos de poder iniciar este gran proyecto en La Bisbal del Penedès de la mano de la promotora Grup Engint y muy satisfechos del soporte que estamos recibiendo por parte del Ayuntamiento para poder poner en marcha el nuevo centro logístico”.

Actualmente la empresa tiene la sede central en l’Hospitalet de Llobregat y cuenta en Catalunya con una fábrica en Santa Margarida i els Monjos. La nueva nave de la Bisbal del Penedès será el centro logístico de referencia para Affinity, desde donde la compañía distribuirá alimentación para perros y gatos de marcas como Ultima, Advance y Brekkies.

Ferré ha explicado que “se han iniciado conversaciones con la empresa para establecer posibles colaboraciones vehiculadas a través de la Concejalía de Bienestar Animal, como por ejemplo la donación de alimentación para gatos para las colonias de gatos ferales registradas en el Ayuntamiento u otros proyectos de bienestar animal vehiculadas en el territorio”.

Está previsto que la empresa empiece a funcionar desde La Bisbal del Penedès en julio de 2022.