Els cossos d’emergències han trobat la dona desapareguda – La seva vida no corre perill i està rebent atenció mèdica

Us informem que els cossos d’emergències ja han trobat la dona desapareguda i que, ara, està rebent atenció mèdica a l’hospital. La seva vida no corre perill, però se li està fent el reconeixement mèdic habitual en aquests casos.

Des de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès volem agrair la tasca duta a terme des de Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, l’ADF Clot de Bou i altres ADF de la Federació Penedès Garraf i el Servei d’Informació i Inspecció Municipal.


Os informaremos de que los cuerpos de emergencias ya han encontrado a la mujer desaparecida y que, ahora, está recibiendo atención médica en el hospital. Su vida no corre peligro pero se le está realizando el reconocimiento médico habitual en estos casos.

Desde el Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès queremos agradecer el trabajo realizado desde los Bomberos de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, la ADF Clot de Bou y otras ADF de la Federación Penedès Garraf y el Servicio de Información e Inspección Municipal.