El Departament de Salut ha iniciat la campanya “Vacuna’t sense cita” a la regió sanitària del Camp de Tarragona

El Departament de Salut ha iniciat la campanya “Vacuna’t sense cita” que posa a disposició dels ciutadans residents a Catalunya -amb targeta sanitària- poder accedir a la vacunació sense haver demanat cita en els diferents punts de vacunació poblacional de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona. Actualment, els punts on es poden adreçar els usuaris amb aquestes característiques són els de la imatge.

Per a més informació podeu accedir a l’enllaç: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/convocatoria/ciutadania/vacuna-sense-cita/?123


El Departamento de Salud ha iniciado la campaña “Vacúnate sin cita” que pone a disposición de los ciudadanos residentes en Catalunya -con tarjeta sanitaria-poder acceder a la vacunación sin haber solicitado cita en los distintos puntos de vacunación poblacional de la Región Sanitaria del Camp de Tarragona. Actualmente, los puntos a los que se pueden dirigir los usuarios con estas características son los de la imagen.

Para más información podéis acceder al enlace: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/convocatoria/ciutadania/vacuna-sense-cita/?123