L’Ajuntament de la Bisbal se suma a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

Amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha pintat amb els colors de la bandera LGTBI un banc situat al davant del local social de La Miralba. Aquesta acció s’ha dut a terme amb l’objectiu de visibilitzar el col·lectiu LGTBI+, promoure la igualtat i reivindicar els drets de les persones LGTBI+ i la no discriminació per raons d’orientació sexual o de gènere.Si ets víctima o testimoni d’LGTBIfòbia pots denunciar els fets a gen.cat/denuncieslgtbi
Avui dilluns 28 de juny, l’Ajuntament llueix la bandera irisada i, al vespre, s’il·luminarà de groc per commemorar aquesta jornada.


Con motivo del Día Internacional del Orgullo LGTBI+, El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha pintado con los colores de la bandera LGTBI un banco situado enfrente del local social de La Miralba. Esta acción se ha llevado a cabo con el objetivo de visibilizar el colectivo LGTBI+, promover la igualdad y reivindicar los derechos de las personas LGTBI+ y la no discriminación por razones de orientación sexual o de género.Si eres víctima o testigo de LGTBIfobia puedes denunciar los hechos en gen.cat/denuncieslgtib
Hoy lunes 28 de junio, el Ayuntamiento luce la bandera irisada y, al anochecer, se iluminará de amarillo para conmemorar esta jornada.