El diumenge 18 de juliol es farà un concert amb el Duet Alma adreçat als majors de 65 anys

Dedicat a tu! Un homenatge a la vida.

La Regidoria de la Gent Gran ha organitzat un concert, adreçat a les persones majors de 65 anys, per al diumenge 18 de juliol a les 19:30h. Anirà a càrrec del duet Alma i es farà a l’Escola Ull de Vent.Les places són limitades i és imprescindible inscriure-s’hi prèviament als números de Whatsapp 684 416 843 o 601 984 491.Si hi ha lloc disponible, hi podrà accedir la gent menor de 65 anys.


¡Dedicado a ti! Un homenaje a la vida.

La Concejalía de la Gente Mayor ha organizado un concierto, dirigido a las personas mayores de 65 años, para el domingo 18 de julio a las 19:30h. Irá a cargo del dúo Alma y se hará en la Escola Ull de Vent.Las plazas son limitadas y es imprescindible inscribirse previamente en los números de Whatsapp.Si hay sitio disponible, podrá acceder también gente menor de 65 años.