La nova entitat ‘Cercle Poètic Bisbalenc’ fa la seva 1a trobada aquest dimecres 23 de juny a les 18:30h a la Biblioteca

La nova entitat ‘Cercle Poètic Bisbalenc’ fa la seva primera trobada aquest dimecres 23 de juny, a les 18:30h, a la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès. La regidora de Cultura, Judith Vidal, ha explicat que “estem contents que a la Bisbal tinguem noves entitats amb moltes ganes de fer coses. Som un poble molt actiu en aquest sentit i el fet que neixin noves entitats demostra que tenim un teixit social amb moltes inquietuds”. La regidora us anima a participar en l’acte que tindrà lloc el proper dimecres.


La nueva entidad ‘Cercle Poètic Bisbalenc’ hace su primera reunión este miércoles 23 de junio, a las 18:30h, en la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès.La concejala de Cultura, Judith Vidal, ha explicado que “estamos contentos de que en la Bisbal tengamos nuevas entidades con muchas ganas de hacer cosas. Somos un pueblo muy activo en este sentido y el hecho de que nazcan nuevas entidades demuestra que tenemos un tejido social con muchas inquietudes”. La concejala os anima a participar en el acto que tendrá lugar el próximo miércoles