Mas Llagostera torna a rebre la certificació de sostenibilitat turística internacional Biosphere

Mas Llagostera ha rebut, novament, la certificació de sostenibilitat turística internacional Biosphere. Es tracta d’una certificació basada en els principis de la sostenibilitat que s’atorga a aquells establiments que compleixen una sèrie de requisits, com ara la gestió sostenible, l’equilibri econòmic i mediambiental o el respecte i conservació del patrimoni cultural amb l’objectiu d’implementar la gestió més sostenible en tots els agents d’una destinació turística.

L’acte d’entrega del distintiu “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”, impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i gestionat territorialment pel Consorci de Promoció Turística del Penedès, ha tingut lloc al Museu d’Arqueologia de Catalunya – Olèrdola.

La Regidora de Turisme i vicepresidenta 3ª del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Judith Vidal, ha explicat que “tot i les dificultats que ha viscut el sector en els darrers temps, Mas Llagostera ha continuat endavant, reinventant-se amb noves activitats adaptades a la situació sanitària. A la Bisbal comptem amb moltes persones emprenedores que tiren endavant projectes innovadors i sostenibles i cal que fem valdre la professionalitat d’aquestes persones, ja que la seva feina beneficia tot el municipi. Per això des de l’Ajuntament promovem accions per dinamitzar el comerç i el municipi, com la campanya La Bisbal Experience que estem duent a terme en l’actualitat. De fet, Mas Llagostera va dur a terme l’activitat “Tasta Mas Llagostera” el passat cap de setmana, amb Cellers Domenys, i va ser un gran èxit. Es van exhaurir totes les entrades uns dies abans i el públic va gaudir de valent de l’activitat”.

Fonts del Consorci de Promoció Turística del Penedès han explicat que “Enguany, tot i ser un any de gran complexitat i excepcionalitat en el sector turístic, els establiments i entitats han seguit treballant de valent per aplicar els diferents manuals i garantir un compliment de la metodologia per a la qualitat i sostenibilitat dels seus serveis turístics. A més a més, una dotzena de noves empreses i entitats s’han adherit al programa. Així doncs un total de 60 establiments participen actualment del programa Biosphere i aquesta és la millor mostra de compromís per part dels agents de la destinació tant públics com privats”.


CASTELLANO | Mas Llagostera ha recibido, de nuevo, la certificación de sostenibilidad turística internacional Biosphere. Se trata de una certificación basada en los principios de la sostenibilidad que se le otorga a aquellos establecimientos que cumplen una serie de requisitos, como por ejemplo la gestión sostenible, el equilibrio económico y medioambiental o el respeto y conservación del patrimonio cultural.

El acto de entrega del distintivo “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”, impulsado por la Diputación de Barcelona y la Cámara de Comercio de Barcelona y gestionado territorialmente por el Consorci de Promoció Turística del Penedès, ha tenido lugar en el Museo de Arqueología de Catalunya – Olèrdola.

La Concejala de Turismo y vicepresidenta 3ª del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Judith Vidal, ha explicado que “aun con las dificultades que ha vivido el sector en los últimos tiempos, Mas Llagostera ha seguido adelante, reinventándose con nuevas actividades adaptadas a la situación sanitaria. En la Bisbal contamos con muchas personas emprendedoras que sacan adelante proyectos innovadores y sostenibles y hay que poner en valor la profesionalidad de estas personas, ya que beneficia a todo el municipio. Por eso, desde el Ayuntamiento promovemos acciones para dinamizar el comercio y el municipio, como por ejemplo la campaña La Bisbal Experience que estamos sacando adelante en la actualidad. De hecho, Mas Llagostera organizó la actividad “Tasta Mas Llagostera” el pasado fin de semana, junto con Cellers Domenys, y fue todo un éxito. Se agotaron todas las entradas unos días antes y el público disfrutó mucho de la actividad”.

Fuentes del Consorcio de Promoción Turística del Penedès han explicado que “Este año, aun habiendo sido un año de gran complejidad y excepcionalidad en el sector turístico, los establecimientos y entidades han seguido trabajando mucho para aplicar los distintos manuales y garantizar un cumplimiento de la metodología para la calidad y sostenibilidad de sus servicios turísticos. Además, una docena de nuevas empresas y entidades se han adherido al programa. Así pues un total de 60 establecimientos participan actualmente en el programa Biosphere y esta es la mejor muestra de compromiso por parte de los agentes de la destinación tanto públicos como privados”.