El dimecres 12 de maig a les 18h tindrà lloc un Ple extraordinari a l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès

El dimecres 12 de maig, a les 18h, tindrà lloc un Ple extraordinari a l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès. El Ple se celebrarà de forma presencial i a porta tancada, per poder garantir totes les mesures de prevenció de contagis per la COVID-19. Posteriorment publicarem el vídeo a Youtube.

Els punts de l’ordre del dia són els següents:

1.-Aprovació de la massa salarial pel 2021

2.-Delegació del servei de recollida, tractament i eliminació de residus al Consell Comarcal del Baix Penedès


CASTELLANO | El miércoles 12 mayo, a las 18h, tendrá lugar un Pleno extraordinario en el Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès. El Pleno se celebrará de forma presencial y a puerta cerrada, para poder garantizar todas las medidas de prevención de contagios por la COVID-19. Posteriormente publicaremos el vídeo en Youtube.

Los puntos del orden del día son los siguientes:

1.-Aprobación de la masa salarial para el 2021

2.-Delegación del servicio de recogida, tratamiento y eliminación de residuos al Consell Comarcal del Baix Penedès