L’Escola de Música obre el termini de matriculació el proper dilluns 3 de maig

L’Escola de Música de la Bisbal del Penedès obre el termini de matriculació el 3 de maig i farà una jornada de portes obertes el dijous 6 de maig, a les 18h, al Centre Municipal de Cultura (CMC). És obligatori confirmar l’assistència a l’acte per tenir un control de l’aforament i poder complir totes les mesures per la COVID-19.

Per a més informació us podeu adreçar a l’Escola de Música Contrapunt, teniu les dades de contacte a la part inferior del cartell.


La Escuela de Música de la Bisbal del Penedès abre periodo de matriculación el 3 de mayo y hará una jornada de puertas abiertas el jueves 6 de mayo, a las 18h, en el Centre Municipal de Cultura (CMC). Es obligatorio confirmar la asistencia al acto para tener un control del aforo y poder cumplir todas las medidas por la COVID-19.

Para más información os podéis dirigir a la Escola de Música Contrapunt, tenéis los datos de contacto en la parte inferior de cartel.