La bisbalenca Gloria Ruiz s’ha proclamat campiona de Catalunya al campionat universitari taekwondo

La taekwondista bisbalenca Gloria Ruiz del Club Olímpic El Vendrell es va proclamar Campiona de Catalunya del campionat universitari de taekwondo el passat cap de setmana. Enhorabona!La seva entrenadora, Irene Calvo, ha explicat que “la Gloria, a més de ser una campiona als tatamis també ho és a la seva vida personal, ja que estudia veterinària i compagina la seva trajectòria acadèmica amb l’esportiva d’una manera brillant. És un exemple de perseverança i superació de metes per a tots”.

La taekwondista bisbalenca Gloria Ruiz del Club Olímpic El Vendrell se proclamó Campeona de Catalunya del campeonato universitario de taekwondo el fin de semana pasado. ¡Enhorabuena!Su entrenadora, Irene Calvo, ha explicado que “Gloria, además de ser una campeona en los tatamis también lo es en su vida personal, ya que estudia veterinaria y compagina su trayectoria académica con la deportiva de una manera brillante. Es un ejemplo de perseverancia y superación de metas para todos”.

La Glòria estudia per ser veterinaria / Gloria estudia para ser veterinaria