Agenda Cultural de Sant Jordi: del 16 al 24 d’abril de 2021

La setmana vinent arriba Sant Jordi i la Regidoria de Cultura ha preparat un seguit d’actes amb motiu d’aquesta celebració. De moment s’han esgotat les places per a les activitats del dissabte 24 d’abril:


Des del divendres 16 d’abril i fins al 21 de maig podreu visitar l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” al CMC. Es tracta d’una exposició de la Generalitat de Catalunya i l’Associació per la pedra seca i l’arquitectura tradicional.

El dijous 22 d’abril, a les 18:00h, a la Biblioteca (CMC): activitat infantil “el drac devorador de pizzes”, un conte humorístic de Sant Jordi.


El divendres 23 d’abril, a les 18:30h, a la pista (plaça Pau Casals): entrega dels premis del 13è Concurs Literari de Sant Jordi i, a continuació, concert d’havaneres a càrrec del grup “Les anxovetes”.


IMPORTANT: Cal inscriure’s prèviament per participar en les activitats organitzades. Inscripcions per Whatsapp escrivint al 684 416 843 i al 608 568 881.


CASTELLANO | La semana que viene llega Sant Jordi y la Concejalía de Cultura ha preparado varios actos con motivo de esta celebración. De momento se han agotado las plazas para las actividades del sábado 24 de abril:


Desde el viernes 16 de abril y hasta el 21 de mayo podréis visitar la exposición “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” en el CMC. Se trata de una exposición de la Generalitat de Catalunya y la Associació per la pedra seca i l’arquitectura tradicional.


El jueves 22 de abril, a las 18:00h, en la Biblioteca (CMC): actividad infantil “el drac? devorador de pizzes” (“el dragón devorador de pizzas”, un cuento humorístico de Sant Jordi.


El viernes 23 de abril, a las 18:30h, en la pista (plaça Pau Casals): entrega de los premios del 13º Concurso Literario de Sant Jordi y, a continuación, concierto de habaneras a cargo del grupo “Les anxovetes”.


IMPORTANTE: Es necesario inscribirse previamente para participar en las actividades organizadas. Inscripciones por Whatsapp escribiendoal 684 416 843 y al 608 568 881.