El dissabte 24 d’abril a les 19h projectarem la pel·lícula “Sentimental” del Cicle Gaudí al CMC

El proper dissabte 24 d’abril, a les 19h, projectarem la pel·lícula Sentimental del Cicle Gaudí al CMC.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que gestioni la venda d’entrades en cada projecció, en aquest cas l’Associació de Dones La Roca Foradada.

Les taquilles s’obriran 30 minuts abans amb l’objectiu de tenir un control dels assistents i poder-los ubicar respectant totes les mesures de seguretat per la Covid-19. L’aforament serà limitat.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Cesc Gay

Guió: Cesc Gay

Direcció de fotografia: Andreu Rebés

Muntatge: Liana Artigal

So: Albert Gay, Laura Tomás, Yasmina Pradera

Estrena: Octubre 2020

Durada: 81 min.

Gènere: Comèdia

Intèrprets: Javier Cámara, Belén Cuesta, Ana Griselda Siciliani, Alberto San Juan

SINOPSI

En Julio (Javier Cámara) i l’Ana (Griselda Siciliani) fa més de quinze anys que estan junts. Formen una parella que ja no es mira ni es toca, I que ha fet del combat diari l’essència de la seva relció. Aquesta nit l’Ana ha convidat a casa els seus nous veïns de dalt, en Salva (Alberto San Juan) i la Laura (Belén Cuesta), una parella més jove que ells, amable i simpàtica, però els “sorolls” s’han convertit en una molèstia per a en Julio i l’Ana…

La primera pel·lícula de Cesc Gay, després de l’èxit de “Truman” (2015) és una reflexió sobre la vida en parella I la sexualitat que tracta amb ironia i humor temes com ara la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’aparença.


CASTELLANO | El próximo sábado 24 de abril, a las 19h, proyectaremos la película Sentimental del Cicle Gaudí en el CMC.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del pueblo que gestione la venta de entradas en cada proyección, en este caso la Associació de Dones La Roca Foradada.

Las taquillas se abrirán 30 minutos antes con el objetivo de tener un control de los asistentes y poderlos ubicar respetando todas las medidas de seguridad por la Covid-19. El aforo será limitado.

FICHA TÉCNICA

Dirección: Cesc Gay

Guion: Cesc Gay

Dirección de fotografía: Andreu Rebés

Montaje: Liana Artigal

Sonido: Albert Gay, Laura Tomás, Yasmina *Pradera

Estreno: Octubre 2020

Duración: 81 min.

Género: Comedia

Intérpretes: Javier Cámara, Belén Cuesta, Ana Griselda Siciliani, Alberto San Juan

SINOPSIS

Julio (Javier Cámara) y Ana (Griselda Siciliani) hace más de quince años que están juntos. Forman una pareja que ya no se mira ni se toca, Y que ha hecho del combate diario la esencia de su relación. Esta noche Ana ha invitado en casa sus nuevos vecinos de arriba, Salva (Alberto San Juan) y Laura (Belén Cuesta), una pareja más joven que ellos, amable y simpática, pero los “ruidos” se han convertido en una molestia para en Julio y Ana…

La primera película de Cesc Gay, después del éxito de “Truman” (2015) es una reflexión sobre la vida en pareja Y la sexualidad que trata con ironía y humor temas como la convivencia, la valentía, el sexo, el amor y la apariencia.