El 24 d’abril arriba la comèdia “Sentimental” de Cesc Gay a la Bisbal

Aquest abril arriba la comèdia “Sentimental” a la Bisbal del Penedès, en el marc del Cicle Gaudí. La podreu veure el dissabte 24 d’abril, a les 19h, a l’Auditori Salbà del CMC i la venda d’entrades anirà a càrrec de l’Associació de Dones La Roca Foradada.

“Sentimental”, dirigida per Cesc Gay compta amb la participació d’actors com Javier Cámara, Griselda Siciliani, Alberto San Juan i Belén Cuesta. Aquesta pel·lícula ha rebut múltiples nominacions i reconeixements: un Premi Gaudí i un Premi Goya per a Alberto San Juan com a Millor Actor Secundari, la Medalla del Círculo de Escritores Cinematográficos a Millor Guió per a Cesc Gay i un Premi Forqué a Millor Actor Protagonista per a Javier Cámara.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Cesc Gay

Guió: Cesc Gay

Fotografia: Andreu Rebés

Muntatge: Liana Artigal

So: Albert Gay, Laura Tomás, Yasmina Pradera

Estrena: octubre de 2020

Durada: 81 minuts

Gènere: Comèdia

Versió: original en espanyol

Repartiment: Javier Cámara, Belén Cuesta, Griselda Siciliani, Alberto San Juan

SINOPSI

En Julio (Javier Cámara) i l’Ana (Griselda Siciliani) fa més de quinze anys que estan junts. Formen una parella que ja no es mira ni es toca, i que ha fet del combat diari l’essència de la seva relació. Aquesta nit l’Ana ha convidat a casa els seus veïns de dalt, en Salva (Alberto San Juan) i la Laura (Belén Cuesta), una parella més jove que ells, amable i simpàtica, però els “sorolls” que fan s’han convertit en una molèstia per al Julio i l’Ana…

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que gestioni la venda d’entrades en cada projecció.

Les taquilles s’obriran 30 minuts abans amb l’objectiu de tenir un control dels assistents i poder-los ubicar respectant totes les mesures de seguretat per la Covid-19. L’aforament serà limitat.


CASTELLANO | Este abril llega la comedia “Sentimental” en la Bisbal del Penedès, en el marco del Cicle Gaudí. La podréis ver el sábado 24 de abril, a las 19h, en el Auditorio Salbà del CMC y la venta de entradas irá a cargo de la Associació de Dones La Roca Foradada.

“Sentimental”, dirigida por Cesc Gay cuenta con la participación de actores como Javier Cámara, Griselda Siciliani, Alberto San Juan y Belén Cuesta. Esta película ha recibido múltiples nominaciones y reconocimientos: un Premi Gaudí y un Premio Goya para Alberto San Juan como Mejor Actor Secundario, la Medalla del Círculo de Escritores Cinematográficos a Mejor Guion para Cesc Gay y un Premio Forqué a Mejor Actor Protagonista para Javier Cámara.

FICHA TÉCNICA

Dirección: Cesc Gay

Guión: Cesc Gay

Fotografía: Andreu Rebés

Montaje: Liana Artigal

Sonido: Albert Gay, Laura Tomás, Yasmina Pradera

Estreno: octubre de 2020

Duración: 81 minutos

Género: Comedia

Versión: original en español

Reparto: Javier Cámara, Belén Cuesta, Griselda Siciliani, Alberto San Juan

SINOPSIS

Julio (Javier Cámara) y Ana (Griselda Siciliani) hace más de quince años que están juntos. Forman una pareja que ya no se mira ni se toca, y que ha hecho del combate diario la esencia de su relación. Esta noche Ana ha invitado en casa sus vecinos de arriba, Salva (Alberto San Juan) y Laura (Belén Cuesta), una pareja más joven que ellos, amable y simpática, pero los “ruidos” que hacen se han convertido en una molestia para Julio y Ana…

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del pueblo que gestione la venta de entradas en cada proyección.

Las taquillas se abrirán 30 minutos antes con el objetivo de tener un control de los asistentes y poderlos ubicar respetando todas las medidas de seguridad por la Covid-19. El aforo será limitado.