Exposició pública de l’aprovació de la plantilla de personal de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès

El Ple del passat 15 de març va aprovar inicialment la plantilla de personal de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès. Des d’aquest dilluns 29 de març de 2020 se sotmet a informació pública durant quinze dies, mitjançant anunci al BOPT. En cas que no es presentin al·legacions, s’entendrà per aprovada definitivament.

Enllaç a la publicació del web municipal: https://bisbalpenedes.com/web/portfolio/recursos-humans/

El Ple extraordinari celebrat el 4 de desembre de 2020 va aprovar el Pressupost Municipal de l’exercici 2021 on es té en compte que aquest any 2021 es convocaran places noves i també s’aprovarà l’oferta pública d’ocupació, tal com es va acordar en la taula de negociació celebrada el 19 de febrer de 2021.

La plantilla que es va aprovar al Ple ordinari del dilluns 15 de març modifica l’aprovada al desembre. Compta amb el mateix nombre de places (41) repartides entre les que estan ocupades i les que es volen convocar de noves, ja que actualment no les ocupa ningú. La diferència entre una plantilla i l’altra és la distribució i classificació segons la Relació de Llocs de Treball (RLT) i la normativa.

La plantilla aprovada al desembre és la següent:

3 places de funcionaris/es d’administració local amb habilitació de caràcter nacional (secretaria, intervenció, tresoreria)

7 places d’administració general: 1 cap de personal, 4 places administratiu/va C1 i 2 places administratiu/va C2.

3 places de tècnics/ques d’administració especial: 1 enginyer/a i 2 arquitectes.

6 places de personal laboral fix: 1 director/a escola bressol, 3 tècnics/ques escola bressol, 1 uixer i 1 operari/a de manteniment.

23 places de personal laboral temporal: 1 tècnic/a d’ocupació i joventut, 1 tècnic/a d’arxiu i biblioteca, 3 auxiliars administratius C2, 6 d’operaris/es, 4 informadors/es, 7 netejadors/es, 1 uixer escola.

La plantilla que s’ha aprovat al Ple ordinari del dilluns 15 de març és la següent:

3 places de funcionaris d’administració local amb habilitació de caràcter nacional (secretaria, intervenció, tresoreria).

14 places d’administració general: 4 places administratiu/va C1, 5 places administratiu/va C2, 2 places arquitecte/a, 1 informador/a, 1 notificador/a i 1 inspector/a.

2 places de tècnics d’administració especial: 1 enginyer/a i 1 tècnic/a.

22 treballadors de personal laboral: 7 netejadors/es, 7 operaris/es brigada, 1 custòdia d’edificis, 3 tècnics/ques de la Llar d’infants, 1 tècnic/a d’Ocupació i Joventut, 1 director/a Llar d’infants i 1 tècnic/a arxiu i Biblioteca.

El ple va aprovar:

PRIMER. Aprovar inicialment la modificació de la plantilla de personal municipal que té per objecte la supressió i creació de les següents places:

3 auxiliars administratius-laborals es canvia per 3 places d’auxiliars administratius C-2 mitjançant concurs-oposició, com s’estableix a la RLT.

4 agents d’informació-inspecció es canvia per 4 places segons la RLT (inspector, informador de carrer, notificador i custòdia d’edificis esportius i culturals)

1 uixer d’escola es dona de baixa perquè estava duplicat a la plantilla, on hi constaven 2.

SEGON. Sotmetre el present acord a informació pública durant quinze dies, mitjançant anunci al BOPT. En cas que no es presentin al·legacions, s’entendrà per aprovada definitivament.

Per això ara se sotmet l’acord a informació pública mitjançant anunci. Estarà en exposició pública fins al 20 d’abril.


CASTELLANO | El Pleno del pasado 15 de marzo aprobó inicialmente la plantilla de personal del Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès. Desde este lunes 29 de marzo de 2020 se somete a información pública durante quince días, mediante anuncio en el BOPT. En el caso de que no se presenten alegaciones, se entenderá por aprobada definitivamente.

Enlace a la publicación de la web municipal: https://bisbalpenedes.com/web/portfolio/recursos-humans/

En el Pleno extraordinario del 4 de diciembre de 2020 se aprobó el Presupuesto Municipal del ejercicio 2021 donde se tiene en cuenta que este año 2021 se convocarán plazas nuevas y también se aprobará la oferta pública de ocupación, tal y como se acordó en la mesa de negociación celebrada el 19 de febrero de 2021.

La plantilla que se ha aprobado en el pleno ordinario del lunes 15 de marzo modifica la aprobada en diciembre. Cuenta con el mismo número de plazas (41) repartidas entre las que están ocupadas y las nuevas que se quieren convocar, ya que actualmente no las ocupa nadie. La diferencia entre una plantilla y la otra es la distribución y clasificación según la Relación de Puestos de Trabajo (RLT) y la normativa.

La plantilla aprobada en diciembre es la siguiente:

3 plazas de funcionarios/as de administración local con habilitación de carácter nacional (secretaría, intervención, tesorería).

7 plazas de administración general: 1 jefe/a de personal, 4 plazas de administrativo/va C1 y 2 plazas administrativo/va C2.

3 plazas de técnicos de administración especial: 1 ingeniero/a y 2 arquitectos/as.

6 plazas de personal laboral fijo: 1 director/a guardería, 3 técnicos/as de guardería, 1 conserje/portero y 1 operario/a de mantenimiento.

23 plazas de personal laboral temporal: 1 técnico/a de ocupación y juventud, 1 técnico/a de archivo y biblioteca, 3 auxiliares administrativos/as C2, 6 operarios/as, 4 informadores/as, 7 limpiadores/as, 1 conserje-portero/a escuela

La plantilla que se ha aprobado en el Pleno ordinario del lunes 15 de marzo es la siguiente:

3 plazas de funcionarios de administración local con habilitación de carácter nacional (secretaría, intervención, tesorería)

14 plazas de administración general: 4 plazas administrativo/a C1, 5 plazas administrativo/a C2, 2 plazas arquitecto/a, 1 informador/a, 1 notificador/a y 1 inspector/a.

2 plazas de técnicos de administración especial: 1 ingeniero/a y 1 técnico/a.

22 trabajadores de personal laboral: 7 limpiadores/as, 7 operarios/as brigada, 1 custodia de edificios, 3 técnicos/as de la guardería municipal, 1 técnico/a de Ocupación y Juventud, 1 director/a de la guardería y 1 técnico/a de archivo y Biblioteca.

El Pleno ha aprobado:

PRIMERO: Aprobar inicialmente la modificación de la plantilla de personal municipal que tiene por objeto la supresión y creación de las siguientes plazas:

3 auxiliares administrativos-laborales se cambia por 3 plazas de auxiliares administrativos C-2 mediante concurso-oposición, como se establece en la RLT.

4 agentes de información-inspección se cambia por 4 plazas según la RLT (inspector, informador de calle, notificador y custodia de edificios deportivos y culturales)

1 portero/conserje de escuela se da de baja porque estaba duplicado en la plantilla, donde constaban 2.

SEGUNDO. Someter el presente acuerdo a información pública durante quince días, mediante anuncio en el BOPT. En caso de que no se presenten alegaciones, se entenderá por aprobada definitivamente.

Por eso ahora se somete el acuerdo a información pública mediante anuncio. Estará en exposición pública hasta el 20 de abril.