Del 22 al 29 de novembre de 2021 se celebra la Setmana Europea de les proves del VIH i les Hepatitis

Del 22 al 29 de novembre de 2021 es du a terme l’edició de tardor de la Setmana Europea de les proves del VIH i les Hepatitis, amb l’objectiu de promoure la detecció precoç d’aquestes malalties i incentivar la realització de les proves per detectar-les.

Les proves es poden sol·licitar tot l’any i de forma confidencial, voluntària i gratuïta al metge o metgessa de capçalera. Fer-se les proves permet conèixer el més aviat possible la infecció -i accedir a un tractament eficaç que millori la qualitat de vida de la persona que doni un resultat positiu- així com adoptar el més aviat possible les mesures necessàries per evitar la reinfecció i la transmissió a altres persones.

Trobareu més informació en aquest enllaç: https://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/Setmana-Europea-de-les-proves-del-VIH-Hepatitis-Viriques#bloc2


CASTELLANO | Del 22 al 29 de noviembre de 2021 se lleva a cabo la edición de otoño de la Semana Europea de las Pruebas de VIH y las Hepatitis, con el objetivo de promover la detección precoz de estas enfermedades e incentivar la realización de las pruebas para detectarlas.

Las pruebas se pueden solicitar todo el año y de manera confidencial, voluntaria y gratuita en el médico o médica de cabecera. Hacerse las pruebas permite conocer cuanto antes mejor la infección -y acceder a un tratamiento eficaz que mejore la calidad de vida de la persona que de un resultado positivo- así como adoptar lo antes posible las medidas necesarias para evitar la reinfección y la transmisión a otras personas.

Encontraréis más información en este enlace: https://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/Setmana-Europea-de-les-proves-del-VIH-Hepatitis-Viriques#bloc2