L’Ajuntament ha col·locat catifes desinfectants als accessos dels edificis municipals i les escoles

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha adquirit catifes desinfectants que s’han col·locat als accessos dels edificis municipals -inclosa la Llar d’infants L’Oreneta- i als edificis de l’Escola Ull de Vent. D’aquesta manera, es garanteix que les soles de les sabates estan desinfectades abans d’accedir als edificis municipals i, així, s’intenta evitar el transport de virus a través del calçat. 

Aquesta és una mesura més de l’equip de govern fruit de la seva preocupació per la salut dels veïns i veïnes de la Bisbal. L’Ajuntament continuarà treballant amb l’objectiu d’evitar la possible propagació de la COVID-19 al municipi. No obstant això, recorda a la ciutadania que tots hem de complir les mesures i posar de la nostra part per tal d’evitar la propagació de la COVID-19.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha adquirido alfombras desinfectantes que se han colocado en los accesos a los edificios municipales -incluida la Llar d’infants L’Oreneta- y en los edificios de la Escuela Ull de Vent. De esta manera, se garantiza que las suelas de los zapatos están desinfectadas antes de acceder en los edificios municipales y, así, se intenta evitar el transporte de virus a través del calzado. 

Esta es una medida más del equipo de gobierno fruto de su preocupación por la salud de los vecinos y las vecinas de la Bisbal. El Ayuntamiento continuará trabajando con el objetivo de evitar la posible propagación de la COVID-19 en el municipio. No obstante, recuerda a la ciudadanía que todos tenemos que cumplir las medidas y poner de nuestra parte para evitar la propagación de la COVID-19.