Finalitza la jornada electoral del 14F sense cap incidència a la Bisbal del Penedès

A les 20h ha finalitzat la jornada electoral a la Bisbal del Penedès sense cap incidència. Des de l’Ajuntament volem mostrar el nostre agraïment a les persones que han estat a les meses electorals com a presidents/es i vocals -per la seva professionalitat, amabilitat i paciència- i a totes les persones que heu anat a votar, per seguir totes les mesures per prevenir la COVID-19, tot i que la pluja ens ha fet la guitza en algun moment. Per últim, volem donar les gràcies al personal de l’Ajuntament per la feina feta durant tota la jornada i els dies previs perquè els bisbalencs poguessiu exercir el vostre dret a vot amb totes les mesures de prevenció, higiene i seguretat.


CASTELLANO | A las 20h ha finalizado la jornada electoral en la Bisbal del Penedès sin ninguna incidencia. Desde el Ayuntamiento queremos mostrar nuestro agradecimiento a las personas que han estado en las mesas electorales como presidentes/as y vocales –por su profesionalidad, amabilidad y paciencia- y a todas la personas que habéis ido a votar, por seguir todas las medidas para prevenir la COVID-19, aunque la lluvia nos haya dado la lata en algún momento. Por último, queremos dar las gracias al personal del Ayuntamiento por el trabajo hecho durante toda la jornada y los días previos para que los bisbalenses y las bisbalensas pudieséis ejercer vuestro derecho a voto con todas las medidas de prevención, higiene y seguridad.