S’obre la licitació per a la compra de mobiliari i maquinària per a diversos equipaments municipals

La Junta de Govern local ha aprovat iniciar l’expedient de la licitació i aprovar els plecs de clàusules administratives i prescripcions tècniques de la licitació per a la compra de mobiliari i maquinària per als dos habitatges socials (antigues cases dels mestres), el local social de La Miralba, el local social de Can Gordei i la Sala de Plens per un import de 22.548,11€ (IVA inclòs). La licitació comprèn dos lots:

Lot 1: mobiliari, per un total de 13.405,35€ (IVA inclòs)

Lot 2: maquinària i electrodomèstics, per un total de 9.142,76€ (IVA inclòs)

En aquesta licitació s’inclou:

Per als dos habitatges socials (antigues cases dels mestres): dos llits complets, dues lliteres completes, sis tauletes de nit, quatre armaris, dues taules de menjador, vuit cadires de menjador, dues rentadores, dos frigorífics, dos microones.

Per a la sala de Plens: 11 cadires per als membres del Consistori.

Local social de La Miralba:

-Bar: cinc taules, vint cadires, quatre tamborets, refredador d’ampolles, rentagots frontal industrial, moble cafeter, dos mobles contramostrador, descalcificador, microones semiindustrial, fregidora, sandvitxera, congelador vertical amb calaixos, TV.

-Despatx: taula d’oficina, buc amb tres calaixos, dos armaris, tres cadires

-Sala de reunions: taula per reunions, vuit cadires, armari, cortina per la porta exterior

Local social de Can Gordei: fregidora, renta gots industrial, vitrina refrigeradora pel bar, vitrina per la botiga

Termini de presentació d’ofertes: del 5 de gener al 19 de gener de 2021 a les 14h.

Enllaç al perfil de contractant: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=viewCn&idDoc=74575824&lawType=


CASTELLANO | La Junta de Gobierno local ha aprobado iniciar el expediente de la licitación y aprobar los pliegos de cláusulas administrativas y prescripciones técnicas de la licitación para la compra de mobiliario y maquinaria para las dos viviendas sociales (antiguas casas de los maestros), el local social de La Miralba, el local social de Can Gordei y la Sala de Plenos por un importe de 22.548,11€ (IVA incluido). La licitación comprende dos lotes:

Lote 1: mobiliario, por un total de 13.405,35€ (IVA incluido)

Lote 2: maquinaria y electrodomésticos, por un total de 9.142,76€ (IVA incluido)

En esta licitación se incluye:

Para las dos viviendas sociales (antiguas casas de los maestros): dos camas completas, dos literas completas, seis mesitas de noche, cuatro armarios, dos mesas de comedor, ocho sillas de comedor, dos lavadoras, dos frigoríficos, dos microondas.

Para la sala de Plenos: 11 sillas para los miembros del Consistorio.

Local social de La Miralba:

-Bar: cinco mesas, veinte sillas, cuatro taburetes, enfriador de obtellas, lava vasos frontal industrial, mueble cafetero, dos muebles contra mostrador, descalcificador, microondas semi industrial, freidora, sandwitchera, congelador vertical con cajones, TV.

-Despacho: mesa de oficina, mueble con tres cajones, dos armarios, tres sillas.

-Sala de reuniones: mesa para reuniones, ocho sillas, armario, cortina para la puerta exterior.

Local social de Can Gordei: freidora, lava vasos industrial, vitrina refrigeradora para el bar, vitrina para la tienda.

Plazo de presentación de ofertas: del 5 de enero al 21 de enero de 2021 a las 14h

Enlace al perfil del contratante: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=viewCn&idDoc=74575824&lawType=