L’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Tarragona estan treballant per dur a terme diverses accions de formació i dinamització adreçades al teixit econòmic al municipi

REUNIO CAMBRA TGN 201023
L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, i la regidora de Comerç, Judith Vidal, van reunir-se ahir amb el Jordi Cáceres, director de Projectes i Competitivitat de la Cambra de Tarragona. Ambdues institucions estan treballant per dur a terme diverses accions de formació i dinamització adreçades al teixit econòmic al municipi.
 


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, y la concejala de Comercio, Judith Vidal, se reunieron ayer con Jordi Cáceres, el director de Proyectos y Competitividad de la Cámara de Comercio de Tarragona. Ambas instituciones están trabajando para llevar a cabo acciones de formación y dinamización dirigidas al tejido económico del municipio.