El dissabte 24 d’octubre a les 12:30h tindrà lloc un contacontes per a adults a la Plaça de l’Església en el marc del Festival EVA

Eva20_Cartell_A3_LaBisbal_02.caxoto_page-0003

El proper dissabte 24 d’octubre, a les 12:30h, la plaça de l’Església acollirà un nou espectacle del Festival En Veu Alta – EVA. En aquest cas es tracta de la narració de “De allá de dónde yo vengo…” a càrrec del gallec Caxoto, Felipe Díaz.

Es tracta d’un espectacle adreçat al públic adult en el qual el contacontes fa un recorregut a través dels seus orígens genètics, geogràfics, culturals i artístics. Des de la rica tradició oral fins als fets històrics i successos que envolten la seva vida i la de les persones amb les quals es relaciona. Tot un ampli repertori de petites i grans històries que es barregen a partir d’allò explicat, d’allò escoltat i d’allò recordat. Un espectacle multidisciplinari on el conte, la música i la cançó s’abracen per donar lloc a una sessió de contes circular que, com la vida mateixa, acaba on comença.

L’espectacle serà gratuït per als assistents però per accedir a l’actuació serà imprescindible reservar lloc prèviament trucant al 608 56 88 81 o enviant un Whatsapp al 684 41 68 43. L’aforament és limitat.

Els assistents hauran de seguir totes les normes de seguretat i prevenció de la Covid-19: ús de la mascareta obligatòria, desinfecció de mans a l’entrada, distància de seguretat en tot moment i control de temperatura als accessos. En tot moment s’hauran de seguir i respectar les indicacions del personal municipal.


CASTELLANO | El próximo sábado 24 de octubre, a las 12:30h, la plaza de la Iglesia acogerá un nuevo espectáculo del Festival En Veu Alta – EVA. En este caso se trata de la narración de “De allá de dónde yo vengo…” a cargo del gallego Caxoto, Felipe Díaz.

Se trata de un espectáculo dirigido al público adulto en el que el cuentacuentos hace un recorrido a través de sus orígenes genéticos, geográficos, culturales y artísticos. Desde la rica tradición oral hasta los hechos históricos y sucesos que rodean su vida y la de las personas con las que se relaciona. Un amplio repertorio de pequeñas y grandes historias que se mezclan a partir de aquello explicado, de aquello escuchado y de aquello recordado. Un espectáculo multidisciplinar donde el cuento, la música y la canción se abrazan para dar lugar a una sesión de cuentos circular que, como la vida misma, termina donde empieza.

El espectáculo será gratuito para los asistentes pero para acceder a la actuación será imprescindible reservar sitio previamente llamando al 608 56 88 82 o enviando un Whatsapp al 684 41 68 43. El aforo es limitado.

Los asistentes deberán seguir todas las normas de seguridad y prevención de la Covid-19: uso de la mascarilla obligatoria, desinfección de manos a la entrada, distancia de seguridad en todo momento y control de temperatura en los accesos. En todo momento se tendrán que seguir y respetar las indicaciones del personal municipal.

 

Comments are closed.