El 17 i el 31 d’octubre hi haurà projeccions de pel·lícules del Cicle Gaudí

cartell octubre gaudi

Aquest mes d’octubre tornarem a gaudir del Cicle Gaudí per partida doble al CMC. El dissabte 17 d’octubre, a les 18h, es projectarà el documental ¿Puedes oírme? i el 31 d’octubre, també a les 18h, podreu veure el film El meu germà persegueix dinosaures.

Les taquilles s’obriran 30 minuts abans amb l’objectiu de tenir un control dels assistents i poder-los ubicar respectant totes les mesures de seguretat per la Covid-19. L’aforament serà limitat.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions.

¿PUEDES OÍRME?

FITXA TÈCNICA

Direcció: Pedro Ballesteros

Guió: Pedro Ballesteros, Aurora Sulli

Producció executiva: Laura Medina, Paco Poch

Producció: Jordi Marquès

So: Francesc Gosalvez

Edició: Aurora Sulli

Estrena: Octubre 2020

Durada: 75 min.

Gènere: Documental

Versió: Castellà, Anglès, Francès, Japonès (subtítols en castellà)

 

SINOPSI

Les cèlebres escultures monumentals de Jaume Plensa ens esperen, en solitud, en diversos racons de la terra. “¿Puedes Oírme?” és un documental que ens convida a conèixer-les de la mà d’aquest creador i ens aproxima al seu pensament, a la seva poètica, a la seva forma d’entendre l’art com a generador de bellesa i a la seva manera de llegir l’espai públic com un lloc de trobada per a la comunitat.

Una immersió profunda en el procés creatiu d’un dels artistes en actiu més destacats del panorama mundial. A través de les seves emblemàtiques instal·lacions i peces en espais públics d’Espanya, França, Suècia, EUA, Canadà i Japó, descobrim la senzilla filosofia de Plensa basada en la cerca de relacions harmòniques entre l’obra, l’entorn i els éssers humans.

EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES

FITXA TÈCNICA

Direcció: Stefano Cipani

Guió: Fabio Bonifacci

Música: Lucas Vidal

Fotografia: Sergi Bartrolí

Estrena: Juliol 2020

Durada: 100 min.

Gènere: Comèdia per a tots els públics

Intèrprets:
Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma, Luca Morello, Francesco Gheghi, Antonio Uras, Lorenzo Sisto

 

SINOPSI

En Jack té cinc anys, dues germanes i desitja amb totes les seves forces un germà per jugar a “coses de nois”. Un dia, els pares li anuncien que tindrà un germanet i que serà especial. En Jack està boig d’alegria: “especial” per a ell significa “superheroi”. Però amb el pas del temps comença a sentir-se defraudat. El seu germà Giovanni no és un superheroi, la realitat és que ha nascut amb Síndrome de Down. És en aquest moment quan el seu entusiasme es transforma en rebuig i vergonya.

Haurà de passar l’adolescència per adonar-se que la seva idea inicial no estava tan equivocada: el seu germà Gio contagia tanta vitalitat que arriba a concloure que potser sí que és un superheroi de veritat; i que, en qualsevol cas, és el seu millor amic.

“EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES” està basada en la història real de Giacomo Mazzariol, l’autor del llibre original i “Jack” a la vida real.


CASTELLANO | Este mes de octubre volveremos a disfrutar del Cicle Gaudí por partida doble en el CMC. El sábado 17 de octubre, a las 18h, se proyectará el documental ¿Puedes oírme? y el 31 de octubre, también a las 18h, podréis ver el film El meu germà persegueix dinosaures.

Las taquillas se abrirán 30 minutos antes con el objetivo de tener un control de los asistentes y poderlos ubicar respetando todas las medidas de seguridad por la Covid-19. El aforo será limitado.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del pueblo que se encargue de gestionar la taquilla en cada una de las proyecciones.

¿PUEDES OÍRME?

FICHA TÉCNICA

Dirección: Pedro Ballesteros

Guión: Pedro Ballesteros, Aurora Sulli

Producción ejecutiva: Laura Medina, Paco Poch

Producción: Jordi Marquès

Sonido: Francesc Gosalvez

Edición: Aurora Sulli

Estreno: Octubre 2020

Duración: 75 min.

Género: Documental

Versión: Castellano, Inglés, Francés, Japonés (subtítulos en castellano)

 

SINOPSIS

Las célebres esculturas monumentales de Jaume Plensa nos esperan, en soledad, en varios rincones de la tierra. “¿Puedes Oírme?” es un documental que nos invita a conocerlas de la mano de este creador y nos aproxima a su pensamiento, a su poética, a su forma de entender el arte como generador de belleza y a su manera de leer el espacio público como un lugar de encuentro para la comunidad.

Una inmersión profunda en el proceso creativo de uno de los artistas en activo más destacados del panorama mundial. A través de sus emblemáticas instalaciones y piezas en espacios públicos de España, Francia, Suecia, EUA, Canadá y Japón, descubrimos la sencilla filosofía de Plensa basada en la búsqueda de relaciones harmónicas entre la obra, el entorno y los seres humanos.

EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES

FICHA TÉCNICA

Dirección: Stefano Cipani

Guión: Fabio Bonifacci

Música: Lucas Vidal

Fotografía: Sergi Bartrolí

Estreno: Julio 2020

Duración: 100 min.

Género: Comedia para todos los públicos

Intérpretes:
Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma, Luca Morello, Francesco Gheghi, Antonio Uras, Lorenzo Sisto

 

SINOPSIS

Jack tiene cinco años, dos hermanas y desea con todas sus fuerzas tener un hermano para jugar a “cosas de chicos”. Un día, sus padres le anuncian que tendrá un hermanito y que será especial. Jack está loco de alegría: “especial” para él significa “superhéroe”. Pero con el paso del tiempo empieza a sentirse defraudado. Su hermano Giovanni no es un superhéroe, la realidad es que ha nacido con Síndrome de Down. Es en este momento cuando su entusiasmo se transforma en rechazo y vergüenza.

Tendrá que pasar la adolescencia para darse cuenta de que su idea inicial no estaba tan equivocada: su hermano Gio contagia tanta vitalidad que llega a concluir que quizás sí que es un superhéroe de verdad; y que, en cualquier caso, es su mejor amigo.

“EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES” está basada en la historia real de Giacomo Mazzariol, el autor del libro original y “Jack” en la vida real.