La Regidoria de Mobilitat i Via pública Treballs ha efectuat treballs per millorar la seguretat dels vianants i els vehicles a la plaça de l’església

Continuen els treballs de millora de la seguretat i la circulació als carrers del municipi. La Regidoria de Mobilitat i Via pública ha instal·lat pilons al voltant de la plaça de l’Església amb l’objectiu de millorar la seguretat, tant dels vianants com dels vehicles. Les actuacions en aquesta plaça van començar amb la substitució de part dels antics pilons per baranes metàl·liques més altes i ara han finalitzat amb la instal·lació d’aquests pilons.


Continúan los trabajos de mejora de la seguridad y la circulación en las calles del municipio. La Concejalía de Movilidad y Vía pública ha instalado pivotes alrededor de la plaza de l’Església con el objetivo de mejorar la seguridad, tanto de los peatones como de los vehículos. Las actuaciones en esta plaza empezaron con la sustitución de parte de los antiguos pivotes por barandas metálicas más altas y ahora han finalizado con la instalación de estos pivotes.