La Bisbal del Penedès celebrarà Sant Jordi d’estiu a ‘La Timba’ el proper dijous 23 de juliol

94A7C36C-00B8-45B2-A119-4CF9943DEA57
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès està preparant la celebració de la diada de Sant Jordi d’estiu, que tindrà lloc el proper dijous 23 de juliol. Recordem que, com que la festa del 23 d’abril es va viure en ple confinament, La Cambra del Llibre (col·lectiu que aplega diversos representants del món editorial) i el Gremi de Floristes, van anunciar la nova data el passat mes d’abril. Així, el 23 de juliol de 2020 es farà l’entrega dels premis del 12è Concurs literari de Sant Jordi de la Bisbal i també es presentarà el llibre editat per l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès amb motiu d’aquesta celebració.

Els actes del 23 de juliol començaran a les 20h i es duran a terme a ‘La Timba’ (c. Pare Junqué). Primer tindrà lloc el lliurament de premis del concurs literari i, tot seguit, es presentarà el llibre “Als teus ulls”, un recull de fotografies  realitzades entre els anys 70 i els anys 90 del segle passat per la fotògrafa Felicidad Farrais en diferents actes i festes de la Bisbal. El llibre conté una selecció de les fotografies que el seu fill Josep Antoni Bundó va cedir a l’arxiu municipal i una introducció del bisbalenc Heribert Ventosa que contextualitza l’obra i la figura de la Felicidad Farrais i en la qual dóna detalls sobre la seva vida personal i professional perquè el lector pugui copsar la importància de la fotògrafa bisbalenca i la seva obra gràfica. En acabar l’acte es podrà adquirir el llibre per un import de 5€ i, posteriorment, també es podrà adquirir a les oficines municipals.

La presentació dels actes aniran a càrrec de l’humorista bisbalenc Ferran Aixalà, guionista del programa televisiu El Foraster de TV3 i del programa radiofònic Via Lliure d’estiu de RAC 1 i animador de públic dels programes ¡Ahora Caigo! (Antena 3), El Paisano (RTVE) i El Foraster (TV3).

Per assistir a l’acte serà imprescindible reservar lloc prèviament trucant al telèfon 608568881 o enviant un Whatsapp al 684416843. Les places són limitades. L’ús de la mascareta serà obligatori i caldrà respectar les mesures de distanciament social i seguretat que s’indiquin en tot moment.


CASTELLANO | La Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès está preparando la celebración de la diada de Sant Jordi d’estiu, que tendrá lugar el próximo jueves 23 de julio. Recordamos que, como la fiesta del 23 de abril se vivió en pleno confinamiento, La Cambra del Llibre (colectivo que reúne a varios representantes del mundo editorial) y el Gremi de Floristes, anunciaron la nueva fecha el pasado mes de abril. Así, el 23 de julio de 2020 se hará la entrega de los premios del 12º Concurso literario de Sant Jordi de la Bisbal y también se presentará el libro editado por el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès con motivo de esta celebración.

Los actos del 23 de julio empezarán a las 20h y se llevarán a cabo en ‘La Timba’ (c. Pare Junqué). Primero tendrá lugar la entrega de premios del concurso literario y, a continuación, se presentará el libro “Als teus ulls”, una recopilación de fotografías realizadas entre los años 70 y los años 90 del siglo pasado por la fotógrafa Felicidad Farrais en distintos actos y fiestas de la Bisbal. El libro contiene una selección de las fotografías que su hijo Josep Antoni Bundó cedió al archivo municipal y una introducción del bisbalense Heribert Ventosa que contextualiza la obra y la figura de la Felicidad Farrais y en la que da detalles sobre su vida personal y profesional para que el lector pueda entender la importancia de la fotógrafa de la Bisbal y su obra gráfica. Al finalizar el acto se podrá adquirir el libro por un importe de 5€ y, posteriormente, también se podrá adquirir en las oficinas municipales.

La presentación de los actos irá a cargo del humorista bisbalense Ferran Aixalà, guionista del programa televisivo El Foraster de TV3 y del programa radiofónico Via Lliure d’estiu de RAC 1 y animador de público de los programas ¡Ahora Caigo! (Antena 3), El Paisano (RTVE) y El Foraster (TV3).

Para asistir al acto será imprescindible reservar sitio previamente llamando al teléfono 608568881 o enviando un Whatsapp al 684416843. Las plazas son limitadas. El uso de la mascarilla será obligatorio y se deberán respetar las medidas de distanciamiento social y seguridad que se indiquen en todo momento.