38 persones han donat sang a la Bisbal del Penedès aquest dijous 9 de juliol

200710 DONACIO SANG

Ahir dijous 9 de juliol va tenir lloc una campanya especial de donació de Sang al Racó de la Gent Gran de la Bisbal del Penedès. Un total de 38 persones van poder donar sang.
Des de la Regidoria de Sanitat volem mostrar el nostre agraïment a totes les persones que van demanar cita prèvia per donar sang en un moment com l’actual, ja que segons el Banc de Sang, “ara, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l’alta activitat transfusional”.


Ayer jueves 9 de julio tuvo lugar una campaña especial de donación de Sangre en el Racó de la Gent Gran de la Bisbal del Penedès. Un total de 38 personas pudieron donar sangre.
Desde la Concejalía de Sanidad queremos mostrar nuestro agradecimiento a todas las personas que pidieron cita previa para donar sangre en un momento como el actual, ya que según el Banco de Sangre, “ahora, la necesidad de 1.000 donaciones de sangre diarias en todo Catalunya puede ser incluso superior a causa de la alta actividad transfusional”.