Les oficines de Treball ja han començat a obrir les seves portes

Les oficines de Treball ja han començat a obrir les seves portes. Per fer qualsevol tràmit al SOC és imprescindible que demaneu cita prèvia trucant al telèfon 900 800 046. L’horari de les oficines és de 08.30h a 14.00h. Per a més informació podeu accedir a l’enllaç: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/noticia/Reobertura-gradual-de-les-Oficines-de-Treball

Per consultar o tramitar la prestació econòmica per desocupació heu d’anar al web del Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE): www.sepe.es/HomeSepe/Personas.html


CASTELLANO | Las oficinas de Trabajo ya han empezado a abrir sus puertas. Para hacer cualquier trámite en el SOC es imprescindible que solicitéis cita previa llamando al teléfono 900 800 046. El horario de las oficinas es de 08.30h a 14.00h. Para más información podéis acceder al enlace: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/noticia/Reobertura-gradual-de-les-Oficines-de-Treball

Para consultar o tramitar la prestación económica por desocupación tenéis que ir a la página web del Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE): www.sepe.es/HomeSepe/Personas.html

CARTELL SOC