S’entreguen mascaretes fetes a mà per als infants, desinfectant i guants als usuaris del Rebost Solidari

La Regidoria de Benestar Social continua entregant, a domicili, els productes per als usuaris del Rebost Solidari. Aquesta setmana el repartiment inclou mascaretes per als nens i les nenes d’aquestes llars, unes mascaretes que ha confeccionat, de forma totalment altruista, l’Àngela Saumoy. Li agraïm moltíssim aquesta aportació. També agraïm la donació que ens va fer Aliprox, ja que ens està permetent entregar líquid desinfectant i guants als usuaris d’aquest servei.

CASTELLANO | La Concejalía de Bienestar Social continúa entregando, a domicilio, los productos para los usuarios del Rebost Solidario. Esta semana el reparto incluye mascarillas para los niños y las niñas de estos hogares, unas mascarillas que ha confeccionado, de forma totalmente altruista, Àngela Saumoy. Le agradecemos muchísimo esta aportación. También agradecemos la donación que nos hizo Aliprox, ya que nos está permitiendo entregar líquido desinfectante y guantes a los usuarios de este servicio.
FOTO CISTELLA MASCARETES