La Regidoria d’Ensenyament farà arribar lots de material escolar als infants de la vila

Paquet material escolar Ensenyament

La Regidoria d’Ensenyament ha decidit repartir un paquet de material escolar entre els infants empadronats al municipi, amb motiu de Sant Jordi. Els nens i les nenes de la Bisbal estan fent moltes activitats i molts deures des de casa seva i com que estan treballant molt i s’estan portant súper bé, des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès hem pensat que estarien contents si els fem arribar un paquet de material escolar.

Voleu rebre el vostre paquet a casa? Per demanar-lo cal que truqueu al telèfon de l’Ajuntament 977688438 o que escriviu un correu electrònic a info@bisbalpenedes.com indicant les dades de la persona sol·licitant i el telèfon, l’adreça, el nom i l’edat de l’infant. Podeu demanar el vostre paquet fins al 30 d’abril.


CASTELLANO | La Concejalía de Educación ha decidido repartir un pack de material escolar entre los niños empadronados en el municipio, con motivo de Sant Jordi. Los niños y las niñas de la Bisbal están haciendo muchas actividades y muchos deberes desde su casa y como están trabajando mucho y se están portando súper bien, desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès hemos pensado que estarían contentos si les hacemos llegar un pack de material escolar.

¿Queréis recibir vuestro pack en casa? Para pedirlo tenéis que llamar al teléfono del Ayuntamiento 977688438 o que escribáis un correo electrónico a info@bisbalpenedes.com indicando los datos de la persona solicitante y el teléfono, la dirección, el nombre y la edad del niño o niña. Podéis pedir vuestro pack hasta el 30 de abril.