L’AMPA de l’Institut Coster de la Torre ha cedido una impressora 3D a un voluntari bisbalenc perquè pugui doblar la seva producció de proteccions

IMPRESSORA FOTO

La Regidoria d’Ensenyament vol mostrar el seu agraïment a l’AMPA de l’Institut Coster de la Torre pel fet d’haver adquirit una impressora 3D i el material necessari perquè el veí que va fer una crida per demanar col·laboradors per imprimir mascaretes, l’Òscar López, pugui doblar la seva producció. Aquesta impressora serà propietat de l’AMPA del centre però, mentrestant, l’Òscar en podrà fer ús per així poder produir més mascaretes per a les persones que més les necessiten. L’Òscar ha reconegut, en una entrada publicada al seu Facebook, que “em vaig emocionar moltíssim, fins al punt que alguna llagrimeta se’m va escapar” i ha agraït la donació a l’AMPA.

La presidenta de l’AMPA, la Rosa Serrano, ha explicat que “llegint el post de l’Òscar vaig pensar que estaria bé donar un cop de mà. Ho vaig proposar a la junta i tothom hi va estar d’acord. Només puc dir que estic molt orgullosa d’aquest grup que formem l’AMPA de l’institut i que els nostres nens i nenes podran aprofitar, a partir del curs vinent, aquesta eina tan xula”.

MASCARETES

Fins a la data, l’Òscar ha entregat proteccions a la farmàcia, a diversos comerços bisbalencs i a la Residència El Colomer -entre altres llocs- i, darrerament, n’estava imprimint per als agents del cos de Mossos d’Esquadra del Vendrell. Aquest veí del barri de Can Gordei fa setmanes que treballa, de forma totalment altruista, en la impressió de mascaretes 3D i dies enrere va fer una crida a tots aquells veïns de la comarca que tinguessin una impressora 3D perquè col·laboressin en la impressió de mascaretes. L’Òscar defensa que “la impressió 3D és el futur, com heu vist, pantalles per a metges, respiradors, mascaretes, acoblaments per a transformar mascaretes en respiradors i ara els nois de l’institut tindran una activitat més per aprendre per llaurar-se un futur, ells seran els que dominin aquestes tècniques i tant de bo surtin molt bons dissenyadors de la Bisbal del Penedès”.

Si voleu contactar amb l’Òscar, ho podeu fer per Whatsapp, al 633368684, o per correu electrònic, escrivint a olopezt@tmb.cat


IMPRESSORA FOTO

CASTELLANO | La Concejalía de Educación quiere mostrar su agradecimiento al AMPA del Instituto Coster de la Torre por el hecho de haber adquirido una impresora 3D y el material necesario para que un vecino que hizo un llamamiento para pedir colaboradores para imprimir mascarillas, Óscar López, pueda doblar su producción. Esta impresora será propiedad del AMPA del centro pero, mientras, Óscar la podrá usar para así poder producir más mascarillas para las personas que más las necesitan. Óscar ha reconocido, en una entrada publicada en su Facebook, que “me emocioné muchísimo, hasta el punto que alguna lágrima se me escapó” y ha agradecido la donación a la AMPA.

La presidenta de la AMPA, Rosa Serrano, ha explicado que “leyendo el post de Óscar pensé que estaría bien echarle una mano. Se lo propuse a la junta y todos estuvieron de acuerdo. Solo puedo decir que estoy muy orgullosa de este grupo que formamos la AMPA del instituto y que nuestros niños y niñas podrán aprovechar, a partir del curso que viene, esta herramienta tan chula”.

MASCARETES

Hasta la fecha, Óscar ha entregado protecciones a la farmacia, a varios comercios bisbalenses y a la Residencia El Colomer -entre otros lugares- y, últimamente, estaba imprimiendo protecciones para los agentes del cuerpo de Mossos d’Esquadra del Vendrell. Este vecino del barrio de Can Gordei hace semanas que trabaja, de forma totalmente altruista, en la impresión de mascarillas 3D y días atrás hizo un llamamiento dirigido a todos aquellos vecinos de la comarca que tuviesen una impresora 3D para que colaborasen con él en la impresión de mascarillas.

Óscar defiende que “la impresión 3D es el futuro, como habéis visto, pantallas para médicos, respiradores, mascarillas, acoples para transformar máscaras en respiradores y ahora los chicos del instituto tendrán una actividad más que aprender para labrarse un mejor futuro, ellos serán los que dominen estas técnicas y ojalá salgan muy buenos diseñadores de la Bisbal del Penedès”.

Si queréis contactar con Óscar, lo podéis hacer por Whatsapp, en el 633368684, o por correo electrónico, escribiendo a olopezt@tmb.cat