Nova entrega de les ‘Píndoles bisbalenques’: l’església

Avui divendres ens fixarem en un dels edificis més grans i antics del poble, l’església. Segur que hi heu passat per davant innombrables vegades però, en coneixeu la seva història i antiguitat? Al cinquè capítol us fem un breu resum de com ha estat el temple al llarg de la història i de quins canvis ha patit fins a arribar als nostres dies. Esperem que us agradi!
Per a més informació sobre l’església i el seu funcionament, us recomanem el llibre “La Bisbal, el llarg batec d’un poble al Penedès” de Benjamí Català Benach, així com el rectorologi que apareix a “Bisbal Històrica/La Bisbal del Penedès en l’entramat de la història” de Joan Solé Caralt.

CASTELLANO | Hoy viernes nos fijaremos en uno de los edificios más grandes y antiguos del pueblo, la iglesia. Seguro que habéis pasado por delante de esta innumerables veces pero, ¿Conocéis su historia y antigüedad? En el quinto capítulo os hacemos un breve resumen sobre cómo ha sido el templo a lo largo de la historia y sobre qué cambios ha sufrido hasta llegar a nuestros días. ¡Esperamos que os guste!
Para más información sobre la iglesia y su funcionamiento, os recomendamos el libro “La Bisbal, el llarg batec d’un poble al Penedès” de Benjamí Català Benach, así como el rectorologio que aparece en “Bisbal Històrica/La Bisbal del Penedès en l’entramat de la història” de Joan Solé Caralt.
PINDOLES BISBALENQUES 4-1 PINDOLES BISBALENQUES 4-2 PINDOLES BISBALENQUES 4-3 PINDOLES BISBALENQUES 4-4´´U