Joves! (I no tan joves) Aquest divendres de 18 a 20h gaudiu de la sessió de FLAIX FM en el marc de la campanya #JoActuo

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la campanya #JoActuo, amb l’objectiu de fomentar i agrair tots els esforços que està fent la ciutadania per superar amb èxit aquesta pandèmia, quedant-se a casa.

Amb motiu d’aquesta campanya, cada divendres, de 6 a 8 de la tarda, es durà a terme una sessió musical en col·laboració amb FLAIX FM. La sessió es reproduirà en directe des del canal de Youtube de FLAIX FM.

Cada sessió musical que es faci es durà a terme amb una emissora de ràdio diferent.

Podeu entrar al canal de Youtube de FLAIXFM a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/FlaixFMActuaSessions

#JoActuo #QuedatACasa


CASTELLANO | La Generalitat de Catalunya ha puesto en marcha la campaña #JoActuo, con el objetivo de fomentar y agradecer todos los esfuerzos que está haciendo la ciudadanía para superar con éxito esta pandemia, quedándose en casa.

Con motivo de esta campaña, cada viernes, de 6 a 8 de la tarde, se llevará a cabo una sesión musical en colaboración con FLAIX FM. La sesión se reproducirá en directo desde el canal de youtube de FLAIX FM.

Cada sesión musical que se haga se llevará a cabo con una emisora de radio distinta. Podéis entrar al canal de Youtube de FLAIXFM a través de este enlace:

https://bit.ly/FlaixFMActuaSessions

#JoActuo #QuedatACasa

flaixfm-actuasessions-cartel-postq