El dilluns 6 d’abril es farà la recollida mensual de mobles i voluminosos

La Regidoria de Gestió de Residus informa que el primer dilluns d’abril (dia 6) es farà la recollida mensual de mobles i voluminosos.
Els veïns que es vulguin beneficiar d’aquest servei han de trucar a l’Ajuntament (977688438), de 9h a 14h, de dilluns a divendres. S’ha d’avisar amb un mínim de 5 dies d’antelació.
Us recordem que el Punt Verd romandrà tancat fins a nou avís per prevenció. Per tant, si teniu voluminosos per llençar, cal que els emmagatzemeu a casa fins que passi la situació d’emergència sanitària i es torni a obrir el Punt Verd o que truqueu perquè el dilluns 6 d’abril els vinguem a recollir.

CASTELLANO | La Concejalía de Gestión de Residuos informa que el primer lunes de abril (día 6) se hará la recogida mensual de muebles y voluminosos.
Los vecinos que se quieran beneficiar de este servicio tienen que llamar al Ayuntamiento (977688438), de 9h a 14h de lunes a viernes, para avisar con un mínimo de 5 días de antelación.
Os recordamos que el Punt Verd permanecerá cerrado hasta nuevo aviso por prevención. Por lo tanto, si tenéis voluminosos para tirar, deberéis almacenarlos en casa hasta que pase la situación de emergencia sanitaria y se vuelva a abrir el Punt Verd o que llaméis para que el lunes 6 de abril os los vengamos a recoger.
Trastos-Vells-Recollida