Tercer capítol de les ‘Píndoles bisbalenques’: les escoles

Bon dia! Aquí teniu el tercer capítol de les ‘Píndoles bisbalenques’, dedicat a un equipament que les ha vistes, també, de tots colors: les escoles.
Podeu trobar més informació sobre la construcció de les escoles i la vida dels mestres en les publicacions “Gent de la Restauració”, de Jordi Ferran; sobre la festa d’inauguració a “Cent anys d’expressió artística a la Bisbal del Penedès”, de Lluís Gil, i al recull fotogràfic “Escola pública de la Bisbal del Penedès, 90 anys”, VV.AA.

CASTELLANO | ¡Buenos días! Aquí tenéis el tercer capítulo de las ‘Píndoles bisbalenques’, dedicado a un equipamiento que las ha visto, también de todos los colores, las escuelas.
Podéis encontrar más información sobre la construcción de las escuelas y de la vida de los maestros en las publicaciones “Gent de la Restauració”, de Jordi Ferran; sobre la festa d’inauguració a “Cent anys d’expressió artística a la Bisbal del Penedès”, de Lluís Gil, y en la recopilación fotográfica “Escola pública de la Bisbal del Penedès, 90 anys”, VV.AA.
Cap.3 Pindoles Bisbalenques - Escoles 1
Cap.3 Pindoles Bisbalenques - Escoles 2
Cap.3 Pindoles Bisbalenques - Escoles 3
Cap.3 Pindoles Bisbalenques - Escoles 4

Comments are closed.