A partir del dilluns el servei del consultori mèdic de la Bisbal es traslladarà al Vendrell

Des de la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla ens han comunicat que, en el context de les mesures que cal adoptar amb motiu del control de la transmissió i el contagi per coronavirus, a partir del dilluns i fins a nou avís, el consultori mèdic local de la Bisbal estarà tancat. Es tracta d’una decisió presa des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per a tots els consultoris mèdics del país, que quedaran derivats als CAPs (Centre d’Atenció Primària).  Així, per a qualsevol dubte o consulta, caldrà dirigir-se al CAP del Vendrell, trucant al telèfon 977 66 77 03.

La mesura de tancament serà vigent a partir del proper dilluns 23 de març. A partir del dilluns dilluns, però, hi haurà l’administrativa per avisar les persones que no s’hagin assabentat de la mesura i atendrà el telèfon (977688724) i el correu electrònic (consultavendrell@xarxatecla.cat). En cap cas es deixarà cap ciutadà sense ser atès. La diferència és que el servei es deriva al Vendrell.

COM FUNCIONARÀ EL SISTEMA D’ATENCIÓ AL VENDRELL?

Mitjançant les mateixes mesures que vam anunciar dies enrere, és a dir, trucant abans de desplaçar-se. La diferència és que ara haureu de trucar al telèfon del CAP I del Vendrell 977 66 77 03, on rebreu l’atenció d’un/a professional que us orientarà i, en cas que ho consideri oportú, us visitarà a domicili o us demanarà que us desplaceu al CAP o a l’Hospital Comarcal del Vendrell. També podeu adreçar la vostra consulta al correu electrònic a consultavendrell@xarxatecla.cat.

I ELS PACIENTS QUE PRENEN SINTROM, COM HO HAN DE FER?

El control i tractament del Sintrom es farà des del CAP del Vendrell, ubicat al carrer Transversal.

ALTRES TELÈFONS DE CONTACTE

A banda del telèfon de contacte del CAP I del Vendrell, us recordem els següents telèfons:

Informació: 012

Simptomatologia: 061

Emergències (mai empreu aquest telèfon per demanar informació): 112


CASTELLANO | Desde la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla, nos han comunicado que, en el contexto de las medidas que hay que adoptar con motivo del control de la transmisión y el contagio por coronavirus, a partir del lunes y hasta nuevo aviso, el consultorio médico local de la Bisbal estará cerrado. Se trata de una decisión tomada desde el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya para todos los consultorios médicos del país, que quedarán derivados a los CAPs (Centro de Atención Primaria). Así para cualquier duda o consulta habrá que dirigirse al CAP del Vendrell, llamando al teléfono 97766 77 03.

La medida del cierre será vigente a partir del próximo lunes 23 de marzo. Aun así, a paritr del lunes estará la administrativa para avisar a las personas que no se hayan enterado de la medida y atenderá el teléfono (977688724) y correo electrónico (consultavendrell@xarxatecla.cat). En ningún caso se dejará a ningún ciudadano sin ser atendido. La diferencia es que el servicio se deriva al Vendrell.

¿CÓMO FUNCIONARÁ EL SISTEMA DE ATENCIÓN EN EL VENDRELL?

Mediante las mismas medidas que anunciamos días atrás, es decir, llamando antes de desplazarse. La diferencia es que ahora tendréis que llamar al teléfono del CAP I del Vendrell 977 66 77 03, donde recibiréis la atención de un/a profesional que os orientará y, encaso que lo considere oportuno, os visitará a domicilio u os pedirá que os desplacéis al CAP o al Hospital Comarcal del Vendrell. También podéis dirigir vuestra consulta al correo electrónico consultavendrell@xarxatecla.cat

Y LOS PACIENTES QUE TOMAN SINTROM, ¿CÓMO LO TIENEN QUE HACER?

El control y tratamiento del Sintrom se hará desde el CAP del Vendrell, ubicado en la calle Transversal.

OTROS TELÉFONOS DE CONTACTO

A parte del teléfono de contacto del CAP I del Vendrell, os recordamos los siguientes teléfonos:

         Información: 012

         Sintomatología: 061

         Emergencias (nunca utilicéis este teléfono para pedir información): 112