Mesures per a la recollida d’escombraries ‘porta a porta’ i per a la recollida mitjançant contenidors

ORGANICA COVID-19

Al nucli de la Bisbal del Penedès la recollida d’escombraries funciona mitjançant el sistema ‘porta a porta’. Des de la Regidoria de Gestió de Residus us demanem que, fins a nou avís, deixeu la brossa sense cubell a l’exterior de casa vostra. 

  • L’orgànica, deixeu-la amb una bossa compostable. Podeu protegir el terra amb un tros de cartró o paper de diari per evitar les males olors o que quedi brut. 
  • Els envasos, el rebuig i els bolquers, deixeu-los també en una bossa de plàstic, sense cubell. 
  • Quant al cartró, el podeu deixar dins d’una capsa o bossa de paper.

Els veïns de la resta de barris, recordeu aixecar la tapa dels contenidors amb el pedal per evitar el contacte directe amb les mans. En tot cas, recomanem l’ús de guants d’un sol ús per protegir-vos. 

Recordeu que el Punt Verd estarà tancat fins a nou avís. Us demanem que emmagatzemeu els residus que habitualment porteu al Punt Verd fins que es restableixi el servei. Més informació sobre aquesta mesura: http://bit.ly/2UlsKWf

Des de l’Ajuntament agraïm la col·laboració ciutadana així com els suggeriments que ens feu arribar.


CASTELLANO | En el núcleo de la Bisbal del Penedès la recogida de residuos funciona mediante sistema ‘puerta por puerta’. Desde la Concejalía de Gestión de Residuos os pedimos que, hasta nuevo aviso, dejéis la bolsa sin cubo en el exterior de vuestra casa. 

  • La orgánica, dejadla con una bolsa compostable. Podéis proteger el suelo con un trozo de cartón o papel de diario para evitar los malos olores o que quede sucio.
  • Los envases, el rechazo y los pañales, dejadlos también en una bolsa de plástico, sin cubo.
  • En cuanto al cartón, lo podéis dejar dentro de una caja o bolsa de papel.

Los vecinos del resto de barrios, recordad levantar la tapa de los contenedores con el pedal para evitar el contacto directo con las manos. En todo caso, recomendamos el uso de guantes de un solo uso para protegeros.

Recordad que el Punt Verd estará cerrado hasta nuevo aviso. Os pedimos que almacenéis los residuos que habitualmente lleváis al Punt Verd hasta que se restablezca el servicio. Más información sobre esta medida: http://bit.ly/2UlsKWf

Desde el Ayuntamiento agradecemos la colaboración ciudadana así como las sugerencias que nos hacéis llegar.