Informació sobre la prevenció del Coronavirus

Davant la situació sanitària actual de prevenció del #Coronavirus SARS-CoV-2, us informem que:
Al CanalSalutwww.canalsalut.gencat.cat ) podeu trobar informació actualitzada i recomanacions sobre el Coronavirus SARS-CoV-2. Si teniu dubtes sobre la malaltia o sospiteu que la podríeu patir, truqueu al 061, el telèfon de SalutRespon. Abans de fer la trucada, podeu respondre aquest test: http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus-test/
Des de l’Ajuntament us demanem que seguiu les fonts oficials i que no difongueu informació que pugui ser falsa o que no estigui contrastada. Fins al moment, no tenim constància que s’hagi detectat cap cas a la Bisbal del Penedès i us informem que en tot moment seguirem les indicacions que ens facin les autoritats sanitàries.

CASTELLANO | Ante la situación sanitaria actual de prevención del #Coronavirus SARS-CoV-2, os informamos que:
En el Canal Salut ( www.canalsalut.gencat.cat ) podéis encontrar información actualizada y recomendaciones sobre el coronavirus SARS-CoV-2. Si tenéis dudas sobre la enfermedad o sospecháis que la podríais sufrir, llamad al 061, el teléfono de Salut Respon. Antes de hacer la llamada, podéis responder este test:
Desde el Ayuntamiento os pedimos que sigáis a las fuentes oficiales y que no difundáis información que pueda ser falsa o que no esté contrastada. Hasta el momento, no tenemos constancia de que se haya detectado ningún caso en la Bisbal del Penedès y os informamos que en todo momento seguiremos las indicaciones que nos hagan las autoridades sanitarias.
CORONAVIRUS INFOGRAFIA 1
inquietuds coronavirus