El bisbalenc Albert Calvo ha rebut la medalla de bronze al mèrit esportiu

medalla merit esportiu

El bisbalenc Albert Calvo, mestre de taekwondo del Club Olímpic El Vendrell, ha estat guardonat per la Federació Espanyola de Taekwondo amb la medalla de bronze al mèrit esportiu. Ha rebut el guardó de mans del president de la Federació Catalana de Taekwondo, Antonio Toledo.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès li donem l’enhorabona per aquest reconeixement. Moltes felicitats!


El bisbalense Albert Calvo, maestro de taekwondo del Club Olímpic El Vendrell, ha sido galardonado por la Federación Española de Taekwondo con la medalla de bronce al mérito deportivo. Ha recibido el galardón de manos del presidente de la Federación Catalana de Taekwondo, Antonio Toledo.

Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès le damos la enhorabuena por este reconocimiento. ¡Muchas felicidades!

Comments are closed.