Aquest dimarts s’ha presentat la 1a Fira de l’Ocupació i l’Emprenedoria del Baix Penedès

presentacio fira ocupacio bp

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha participat, aquest matí, en la roda de premsa convocada pel Consell Comarcal del Baix Penedès amb motiu de la presentació de la 1ª Fira d’Ocupació i l’Emprenedoria del Baix Penedès, que tindrà lloc el proper dimarts 10 de març, de 9 a 19h, a l’Hotel Nuba de Coma-Ruga

La presentació ha comptat amb la presència de la presidenta de la Cambra de Comerç, Laura Roigé; el director gerent de la Cambra de Comerç de Tarragona, Daniel Martí; el president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Sans; la Consellera Comarcal d’Ocupació, Chus Sequera; l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez; i l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré.

També ha assistit a la presentació la tècnica d’Ocupació del SOM Bisbal, Ararantzazu Longares. Des del SOM Bisbal s’enviarà la informació de la fira a tots els usuaris registrats i, a més, la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès posarà autocars a disposició dels veïns de diferents municipis de la comarca, entre ells la Bisbal del Penedès.

Més informació sobre la 1ª Fira d’Ocupació i Emprenedoria del Baix Penedès: http://bit.ly/2T59rkE


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha participado, esta mañana, en la rueda de prensa convocada por el Consell Comarcal del Baix Penedès con motivo de la presentación de la 1ª Fira d’Ocuapció i l’Emprenedoria del Baix Penedès, que tindrà lloc el proper dimarts 10 de marzo, de 9 a 19h, que tendrá lugar el próximo martes 10 de febrero, de 9 a 19h, en el Hotel Nuba de Coma-Ruga.

La presentación ha contado con la presencia de la presidenta de la Cambra de Comerç, Laura Roige; el director gerente de la Cámara de Comercio de Tarragona, Daniel Martí; el presidente del Consell Comarcal del Baix Penedès; Joan Sans; la Consellera Comarcal de Ocupación, Chus Sequera; el alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez; y la alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré.

También ha asistido a la presentación la técnica de Ocupación del SOM Bisbal, Arantzazu Longares.  Desde SOM Bisbal se enviará la información de la feria a todos los usuarios registrados y, además, la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès pondrá autobuses a disposición de los vecinos de distintos municipios de la comarca, entre los que está la Bisbal del Penedès.

Más información sobre la 1ª Fira d’Ocupació i Emprenedoria del Baix Penedès: http://bit.ly/2T59rkE