El projecte Integra’ls s’ha reunit amb Adecco – aquest dilluns- per fer balanç de les accions realitzades

INTEGRALS 200218

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la Fundació Santa Teresa s’han reunit, aquest dilluns 17 de febrer, amb Adecco. La reunió s’ha dut a terme en el marc del projecte Integra’ls, ja que els impulsors de la iniciativa es reuneixen, periòdicament, per valorar la feina feta i els objectius assolits i per programar futures accions. La reunió d’aquest dilluns s’ha dut a terme amb Adecco i s’ha fet valoració de la seva col·laboració en el projecte Integra’ls en els àmbits de la formació, les càpsules formatives i les insercions.

La reunió ha comptat amb la presència del cap de producció de la Fundació Santa Teresa, Josep Gilabert; la directora de zona d’Adecco, Pilar Jocé; la directora de la delegació del Vendrell d’Adecco, Susana Muñiz; la tècnica del SOM Bisbal, Arantzazu Longares; i l’alcaldessa i responsable de l’àrea d’Ocupació, Agnès Ferré.

Properament se celebrarà una nova reunió, en aquest cas amb la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) i la Cambra de Comerç de Tarragona.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès iyla Fundació Santa Teresa se han reunido, este lunes 17 de febrero, con Adecco. La reunión se ha llevado a cabo en el marco del proyecto Integra’ls, ya que los impulsores de la iniciativa se reúnen, periódicamente, para valorar el trabajo realizado y los objetivos alcanzados y para programar futuras acciones. La reunión de este lunes se ha llevado a cabo con Adecco y se ha hecho valoración de su colaboración en el proyecto Integra’ls en los ámbitos de la formación, las cápsulas formativas y las inserciones.

La reunión ha contado con la presencia del jefe de producción de la Fundación Santa Teresa, Josep Gilabert; la directora de zona de Adecco, Pilar Jocé; la directora de la delegación del Vendrell de Adecco, Susana Muñiz; la técnica del SOM Bisbal, Arantzazu Longares; y la alcaldesa y responsable del área de Ocupación, Agnès Ferré.

Próximamente se celebrará una nueva reunión, en este caso con la Federación Empresarial del Gran Penedès (FEGP) y la Cámara de Comercio de Tarragona.