L’Associació de la Gent Gran ha renovat la seva junta

0143BC15-057E-496C-BBA3-BFF5594CD6B5
L’Associació de la Gent Gran ha renovat la seva junta i, per aquest motiu, els seus representants han vingut a presentar la seva nova composició a l’Ajuntament. L’alcaldessa Agnès Ferré i la regidora de la Gent Gran, Paqui Cepas, han rebut, avui dimecres 5 de febrer, els membres de la junta, que són els següents:

 • Ma Teresa Vilella, presidenta
 • Juan Mena, vicepresident
 • Manolo Márquez, tresorer
 • Núria Domingo, secretària
 • Ma Teresa Juncosa, vocal
 • Montserrat Martínez, vocal
 • Àngels Bataller, vocal

CASTELLANO | La Associació de la Gent Gran ha renovado su junta y, por este motivo, sus representantes han venido a presentar su nueva composición al Ayuntamiento. La alcaldesa Agnès Ferré y la concejala de la Gente Mayor, Paqui Cepas, han recibido, hoy miércoles 5 de febrero, a los miembros de la junta, que son los siguientes:

 • Ma Teresa Vilella, presidenta
 • Juan Mena, vicepresidente
 • Manolo Márquez, tesorero
 • Núria Domingo, secretaria
 • Ma Teresa Juncosa, vocal
 • Montserrat Martínez, vocal
 • Àngels Bataller, vocal