Programa d’activitats del Racó de la Gent Gran per a l’any 2020

El Racó de la Gent Gran continua oferint activitats gratuïtes durant les tardes. Enguany, a més, s’ha incorporat l’activitat d’informàtica i iniciació a les noves tecnologies els dilluns, una activitat que aquests dies estan duent a terme els alumnes de 4t d’ESO l’Institut Coster de la Torre en el marc de les activitats de servei a la comunitat que duen a terme en col·laboració amb les regidories de la Gent Gran i Serveis Socials de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

CASTELLANO | El Racó de la Gent Gran continúa ofreciendo actividades gratuitas durante las tardes. Este año, además, se ha incorporado la actividad de informática e iniciación a las nuevas tecnologías los lunes, una actividad que estos días están llevando a cabo los alumnos de 4º de ESO del Instituto Coster de la Torre en el marco de las actividades de servicio a la comunidad que llevan a cabo en colaboración con las concejalías de la Gente Mayor y Servicios Sociales del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès.
POSTER_ACTIVITATS_RACO_2020def2