Tres bisbalencs van participar en el Torneig solidari d’escacs riuada del Francolí el passat cap de setmana

escacs espluga francoli

Tres membres del club d’escacs de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca van participar, el passat cap de setmana, en el Torneig solidari d’escacs riuada del Francolí, que va tenir lloc a Montblanc. El torneig, que es va celebrar el dissabte 30 de novembre, el van organitzar els clubs d’escacs de la Conca de Barberà (Associació d’Escacs Santa Coloma de Queralt, Escacs Montblanc i Club d’Escacs Espluga de Francolí) i perseguia l’objectiu de poder ajudar els afectats per la riuada del riu Francolí del passat 22 d’octubre. Els tres bisbalencs que van prendre part en el torneig són Joan Solé, Antoni Cornellà i Francisco Riambau.


CASTELLANO | Tres miembros del club de ajedrez de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca participaron, el fin de semana pasado, en el ‘Torneig solidari d’escacs riuada del Francolí’, que tuvo lugar en Montblanc. El torneo, que se celebró el sábado 30 de noviembre, lo organizaron los clubs de ajedrez de la Conca de Barberà (Associació d’Escacs Santa Coloma de Queralt, Escacs Montblanc i Club d’Escacs Espluga de Francolí) y perseguía el objetivo de poder ayudar a los afectados por la riada del río Francolí del pasado 22 de octubre. Los tres bisbalencs que tomaron parte del torneo són Joan Solé, Antoni Cornellà y Francisco Riambau.