Aquest dilluns 2 de desembre ha tingut lloc el berenar del Servei Bon dia

FOTO DE GRUP 1

Ahir dilluns va tenir lloc el berenar del Servei Bon Dia al Racó de la Gent Gran. Els usuaris i les usuàries es van trobar, un cop més, amb les voluntàries que els/les truquen diàriament o setmanalment per comprovar que estan bé de salut, per resoldre els seus dubtes o consultes i, en general, facilitar la vida d’aquestes persones.
Durant el berenar també es va fer entrega del calendari 2020 de sobretaula del Servei Bon Dia així, amb fotos de les voluntàries, com d’altres detalls de l’Ajuntament, com ara un imant per a la nevera amb els telèfons d’interès del municipi o una bossa de tela.
La regidora de Benestar Social, Paqui Cepas, va agrair la tasca de les voluntàries i va felicitar el Nadal a tots els assistents.


CASTELLANO | Ayer lunes tuvo lugar la merienda del Servei Bon Dia en el Racó de la Gent Gran. Los usuarios y las usuarias se encontraron, una vez más, con las voluntarias que los/las llaman diariamente o semanalmente para comprobar que están bien de salud, para resolver sus dudas o consultas y, en general, para facilitar la vida de estas personas.
Durante la merienda también se hizo entrega del calendario 2020 de sobremesa del Servei Bon Dia, con fotos de las voluntarias, así como de otros detalles el Ayuntamiento, como son: un imán para la nevera con los teléfonos de interés del municipio o una bolsa de tela.
La regidora de Bienestar Social, Paqui Cepas, agradeció el trabajo de las voluntarias y felicitó la Navidad a todos los asistentes.